Χριστούγεννα με στιλ και λάμψη με την συλλογή VickyXParabita

Χριστούγεννα με στιλ και λάμψη με την συλλογή VickyXParabita

The Christmas Collection is here!

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι αλλιώτικα, όμως η Βίκυ Σταυροπούλου και η Parabita μόλις λάνσαραν τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή VickyXParabita. Μια συλλογή που θα μας αλλάξει τη διάθεση και θα μας κάνει να νιώσουμε λαμπερές, άνετες και γεμάτες θετική ενέργεια!

Η δεύτερη capsule συλλογή VickyΧParabita - The Christmas Collection, αντανακλά την αισιόδοξη στάση της Βίκυς απέναντι στη ζωή και στις καταστάσεις και ικανοποιεί τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών για άνεση και λειτουργικότητα όλες τις ώρες της ημέρας.

parabita vicky

Αποτελείται από ευκολοφόρετα άνετα ρούχα για το σπίτι μέχρι κλασικά αγαπημένα αλλά και πιο βραδινά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τις γιορτινές ημέρες στο σπίτι με τους αγαπημένους μας.. Περιλαμβάνει loungewear και co-ords looks με απαλές και μαλακές υφές, πλεκτά υφάσματα και άνετες σιλουέτες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα αλλά και λαμπερές εμφανίσεις για τις γιορτές. Φυσικά, δεν λείπει το άνετο layering με ζεστά πλεκτά cardi και oversized παλτό σε μπεζ και μαύρο χρώμα. Η ευρύτερη χρωματική παλέτα της συλλογής κινείται σε ουδέτερους τόνους και ζεστές γήινες αποχρώσεις (μπεζ, μόκα, καφέ, καμηλό, χάλκινο), δίνοντας μία διακριτική λάμψη και πολυτέλεια, ενώ δε λείπει το leopard print, οι παγιέτες, η μουσελίνα και οι σατέν λεπτομέρειες.

H συλλογή VickyXParabita είναι διαθέσιμη στο e-shop www.parabita.com και σε όλα τα καταστήματα Parabita πανελλαδικά (μετά την άρση του lockdown).