Ποιοι μεγάλοι οίκοι μόδας είχαν «προβλέψει» τα χρώματα της χρονιάς πριν αυτά ανακοινωθούν;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ποιοι μεγάλοι οίκοι μόδας είχαν «προβλέψει» τα χρώματα της χρονιάς πριν αυτά ανακοινωθούν;

Oι συλλογές για τη σεζόν S/S 2021 είχαν αρκετό «Illuminating κίτρινο» και «Ultimate γκρι».

Το χρωματικό ινστιτούτο της Pantone, ανακοίνωσε χθες πως τα χρώματα της χρονιάς για το 2021 δεν είναι ένα… αλλά δύο! Το «απόλυτο γκρι» (aka Ultimate grey) και το «φωτεινό κίτρινο» (δηλαδή το Illuminating yellow). Μετά το περσινό «Classic Blue» είπαν να στραφούν σε κάτι πιο αισιόδοξο και λαμπερό μήπως και αυτή η χρονιά πάει λίγο καλύτερα από την προηγούμενη. Πριν όμως το αποφασίσουν αυτό στα κεντρικά της Pantone, υπήρχαν πέντε μεγάλοι οίκοι μόδας που είχαν ενσωματώσει αυτές τις κομψές αποχρώσεις στις συλλογές τους για τη σεζόν S/S 2021.

Και μπορεί η τελευταία εβδομάδα μόδας τον Σεπτέμβριο να μην έγινε με τη φυσική παρουσία κοινού, αλλά με digital τρόπο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως όλες οι τάσεις δεν «έφτασαν» σε εμάς. Λίνα matching sets, φορέματα και cut outs, φαρδιές ψηλόμεσες παντελόνες και φορέματα με graphic prints παρουσιάστηκαν από τους οίκους μόδας που θα δεις στην παρακάτω gallery στις δύο αυτές, πολύ hot για το 2021, αποχρώσεις.

Ελπίζουμε σίγουρα να είναι πιο «τυχερές» από το κλασικό μπλε αν και αυτό ήταν εξαιρετικά κομψό για να του αξίζει να περάσει τόσο γρήγορα στην αφάνεια. Δυστυχώς συνδέθηκε με μία χρονιά που δεν θέλουμε να θυμόμαστε, σε αντίθεση με το φωτεινό γκρι και κίτρινο που ελπίζουμε να σηματοδοτήσει την αρχή μίας νέας, υπέροχης σεζόν!
Δες επίσης: Όχι ένα, αλλά δύο χρώματα είναι οι νικητές της Pantone για το 2021