Οδηγός Αγοράς: Δέκα φορέματα που θα θέλαμε τώρα να δούμε κάτω από το δέντρο μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Δέκα φορέματα που θα θέλαμε τώρα να δούμε κάτω από το δέντρο μας

Τόσα περάσαμε φέτος, δεν αξίζουμε ένα εντυπωσιακό φόρεμα για χριστουγεννιάτικο δώρο;

«O Christmas tree, o Christmas tree how lovely are thy branches….» όλες το τραγουδούσαμε μικρές (αλλά και μεγαλύτερες) στο μάθημα των αγγλικών και μετά κατευθείαν στο σπίτι όταν στολίζαμε το δικά μας δέντρο μαζί με τους γονείς μας. Μπορεί να γινόντουσαν λάθη στην προφορά και στη σύνταξη, αλλά οι αρχικοί επαναλαμβανόμενοι στίχοι του ήταν ότι πιο διασκεδαστικό μπορούσαμε να πούμε την ώρα που κρεμούσαμε «τις μπάλες που φτάναμε» στο δέντρο.

Φέτος, τα πιο περίεργα Χριστούγεννα που έχουμε περάσει έως τώρα, αυτή η ευχάριστη ανάμνηση από την παιδική μας ηλικία ήρθε πολλές φορές στο μυαλό μας όσο στολίζαμε κάπως μηχανικά και μουδιασμένα το δέντρο μας και μας έπεισε πως πρέπει να ξαναβρούμε τη χαρά ακόμα και όταν είμαστε εν μέσω πανδημίας, κλεισμένες μέσα στο σπίτι. Και σε αυτές τις συνθήκες υπάρχει αγάπη και μας αξίζουν τα καλύτερα.

Και όπου «καλύτερα» βάλε τα δέκα super stylish φορέματα που θα δεις στην παρακάτω gallery. Όλα εντυπωσιακά και άκρως εορταστικά, φιλοδοξούν να γίνουν το δώρο μας στον εαυτό μας φέτος που ήμασταν «καλά κορίτσια». Ελπίζουμε το σύμπαν να το εκτίμησε, αλλά ακόμα και αν δεν το έκανε αυτό, θα χαρίσουμε μας χαρίσουμε μόνες μας τα midi, mini και maxi φορέματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα θέλουμε να φοράμε σε αυτόν το ρεβεγιόν αλλά και σε όλα τα επόμενα που θα έρθουν.
Δες επίσης: Γιατί συνεχίζουμε να αγοράζουμε βραδινές τσάντες χωρίς να έχουμε κάπου να πάμε;