Γιατί συνεχίζουμε να αγοράζουμε βραδινές τσάντες χωρίς να έχουμε κάπου να πάμε;

Sabine Camhi
Γιατί συνεχίζουμε να αγοράζουμε βραδινές τσάντες χωρίς να έχουμε κάπου να πάμε;

Το βραδινό τσαντάκι είναι το απόλυτο αξεσουάρ... ακόμα και στην πανδημία!

Από μικρές συγκεντρώσεις, μέχρι διαδικτυακά πάρτυ στο Zoom, το να προσπαθήσεις να ντυθείς ωραία και να βάλεις τα «καλά» σου μπορεί να σου φαίνεται λίγο ανούσιο φέτος. Αντιθέτως, τα χριστουγεννιάτικα σετ με πιτζάμες και τα πλεκτά είναι ίσως πιο κατάλληλα για τις μέρες που θα μαγειρεύουμε, θα έχουμε movie marathons και θα κάνουμε FaceTime με την οικογένεια και τους φίλους μας. Παρ’ όλα αυτά, πολλές από εμάς συνεχίζουμε να αγοράζουμε βραδινές τσάντες – ένα περιττό αξεσουάρ γι’ αυτήν την περίοδο – όπως για παράδειγμα τις τσάντες clutch και τις αστραφτερές minaudières τσάντες. Μπορεί απλώς να επιθυμούμε κάτι που να μας ανεβάσει αυτήν την περίοδο ή απλά να περιμένουμε πως και πως την ώρα που θα ξαναβγούμε για να τις κρατήσουμε.

Παρόλο που αυτές τις μέρες τις βραδινές τσάντες θα τις χρησιμοποιήσουμε κυρίως για την επόμενη φωτογραφία που θα ανεβάσουμε στο Instagram, τα στυλ που τραβάνε την προσοχή μας είναι πολύ κλασικά. Φέτος, έχουν λιγότερη σημασία τα trends και περισσότερη το να αγοράσουμε κλασικά και διαχρονικά κομμάτια.

Σύμφωνα με το THE OUTNET -ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ποικιλία σε πανάκριβα είδη ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ αλλά με εκπληκτικές προσφορές όλο τον χρόνο- όταν τελειώσει το lockdown, θέλουμε να ξέρουμε πως θα μπορέσουμε να βασιστούμε σε μία καταπληκτική βραδινή τσάντα η οποία θα μας δώσει χαρά όταν βγούμε από το σπίτι.

Αν είσαι σαν εμάς και έχεις εμμονή με αυτό το αξεσουάρ, ανακάλυψε παρακάτω τα top 5 trends στις βραδινές τσάντες.

Δες επίσης: Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος, πρέπει να είναι αυτό...