Το bra trend ήταν μία από τις τάσεις που μας απασχόλησαν αυτήν τη χρονιά

Το bra trend ήταν μία από τις τάσεις που μας απασχόλησαν αυτήν τη χρονιά

Δεν είναι λίγες οι celebrities που το επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους.

Όπως θα έχεις διαπιστώσει και μόνη σου, το αγαπημένο μας σουτιέν έχει αποκτήσει νέο ρόλο και θέση στη γκαρνταρόμπα μας τα τελευταία χρόνια. Σήμερα δεν φοριέται πλέον μόνο ως εσώρουχο αλλά μόνο του σαν τοπ ή πάνω από τις αγαπημένες μας μπλούζες σαν stylish προσθήκη. Το bra ή bralette γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές ενώ κατά τη διάρκεια του 2020 αποτέλεσε μια από τις κυρίαρχες τάσεις.

Δεν ήταν λίγοι οι οίκοι μόδας (Jacquemus, Saint Laurent, Tom Ford, Jonathan Simkhai, Brandon Maxwell κ.ά) που πόνταραν στο bra trend, δημιουργώντας σύνολα που αποπνέουν θηλυκότητα και αισθησιασμό. Το bralette μπορεί να φορεθεί με ψηλόμεσες παντελόνες, φούστες ή τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια για να συνθέσει μοντέρνα looks. Άνετο, κομψό και πρακτικό είναι το must-have της ντουλάπας σου. Ουσιαστικά πρόκειται για item διπλής χρήσης λειτουργώντας ταυτόχρονα ως τοπ αλλά και εσώρουχο.

Οι μεγαλύτερες fashion influencers το έχουν ήδη εντάξει επιτυχώς στη ζωή αλλά και το Instagram feed τους, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες. Αρκετές είναι όμως και οι celebrities που έχουν φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι με bralette κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. Ανάμεσά τους οι : Kim Kardashian, Bella Hadid, Emily Ratajkowski και πολλές ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CISLBldAEE4

Δες επίσης: Πολλοί καλλιτέχνες λατρεύουν αυτό το streetwear brand που εμπνέεται από anime

https://www.instagram.com/p/CHmp5japVk4
https://www.instagram.com/p/CHE8FS6gnEo
https://www.instagram.com/p/4aDsmOQ9i6

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς φόρεσαν το trend μερικές από τις πιο στυλάτες γυναίκες του κόσμου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: imaxtree.com