To σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να κάνει όλα τα σύνολά σου πιο stylish και το 2021

Διονυσία Καλαποθαράκου
To σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να κάνει όλα τα σύνολά σου πιο stylish και το 2021

Και εμείς το βρήκαμε για εσένα.

bez skoualrikia

Το 2020 ήταν μια διαφορετική χρονιά, που όμως μας έμαθε να είμαστε δυνατές και να αναζητούμε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για εμάς. To 2021 ελπίζουμε να είναι η χρονιά που θα μας «φέρει» αυτό το ξεχωριστό, στη ζωή αλλά και στην γκαρνταρόμπα μας. Ένα statement παλτό, ένα θηλυκό φόρεμα με διαχρονικό design, ακόμα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα φοράς για πολλά, πολλά χρόνια, αρκούν για να κάνουν τις εμφανίσεις σου ιδιαίτερες και τη νέα χρονιά.

Και ένα ελληνικό brand κοσμημάτων που φτιάχνει τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια που έχουμε δει, μπορεί να βοηθήσει σε αυτόν το «νέο» μας στόχο. Το Limelight έρχεται για μια ακόμη χρονιά να στολίσει τη γυναικεία εμφάνιση δίνοντας της ξεχωριστά κοσμήματα. Η συλλογή του για τον φετινό χειμώνα ονομάζεται «Natural Bliss» και είναι εμπνευσμένη από στοιχεία της φύσης, συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις της μόδας, και χαρίζοντάς μας κοσμήματα που απογειώνουν κάθε μας μέρα. Nude αποχρώσεις, shiny λεπτομέρειες και γήινοι τόνοι δίνουν μια νότα ζεστασιάς στον χειμώνα μας και ταυτόχρονα απογειώνουν την κομψότητα και τη θηλυκότητά.

skoularikia copy
stroggula skoularikia
xaki skoularikia


Χρωματισμοί όπως της terracotta, της ώχρας αλλά και του πάντοτε διαχρονικού μαύρου συνυπάρχουν στην ολοκαίνουργια συλλογή δίνοντας ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα μέσα από τον λιτό τους σχεδιασμό! Την ίδια στιγμή κοσμήματα σε λαδί αποχρώσεις έρχονται να φέρουν έναν αέρα φρεσκάδας και αριστοκρατικής ηρεμίας, προσφέροντάς μια ευχάριστη διάθεση. Η νέα συλλογή έρχεται να προσθέσει και μία νέα πρόταση βασιζόμενη σε animal print μοτίβα. Η σειρά δίνει τη μικρότερη εκδοχή των statement κοσμημάτων που πάντα αντιπροσωπεύει το brand LimeLight καλύπτοντας διαφορετικές προτιμήσεις.

Η σχεδιάστρια του brand, Katerina Sfinari, πιστή στις γεωμετρικές δομές και μορφές, δίνει στα κοσμήματά τις υφές χαρακτηριστικές και αντιπροσωπευτικές του ύφους του label και χρησιμοποιώντας το αγαπημένο της υλικό, τον πολυμερή πηλό, τον οποίο παντρεύει με το μέταλλο και άλλα εκλεπτυσμένα υλικά κάνει και αυτόν τον χειμώνα μας λίγο πιο stylish!

Δες επίσης: Tα ρούχα σου θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα φέτος τον χειμώνα