Ξέρουμε ήδη ποια παπούτσια θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού τη νέα χρονιά

Ξέρουμε ήδη ποια παπούτσια θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού τη νέα χρονιά

Βρήκαμε όλα τα κυρίαρχα trends.

Σε περίπου δέκα ημέρες θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το 2020 και θα υποδεχθούμε τη νέα χρονιά. Η αλήθεια είναι πως φέτος καμία από εμάς δεν χάρηκε τα ρούχα και τα παπούτσια της, αφού βρισκόμασταν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι. Η καραντίνα καθώς και η ανάγκη μας για άνεση έκανε τις παντόφλες το απόλυτο must-have υπόδημα του έτους. Την ίδια ώρα με μια ματιά στα social media και τις αγαπημένες μας fashion influencers, είδαμε πως φέτος δημιουργήθηκαν αρκετά νέα trends παπουτσιών.

Αυτή την περίοδο όλες κάνουμε τις online αγορές μας εν όψει Χριστουγέννων. Παράλληλα ανυπομονούμε για τον ερχομό του 2021 και τη στιγμή που θα φορέσουμε ξανά τις γόβες, τα μποτάκια και φυσικά τα λατρεμένα μας sneakers. «Give a girl the right shoes and she can conquer the world», έλεγε η αείμνηση Marilyn Monroe και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Εάν λοιπόν κι εσύ ανυπομονείς να επενδύσεις στα πιο hot παπούτσια για το 2021, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 5 κυρίαρχα trends και μερικά από τα ωραιότερα παπούτσια της αγοράς. Αξίζει να τα επιλέξεις για να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου και φυσικά να κάνεις κομψά looks.

Δες επίσης: Δέσποινα Βανδή: Όλες οι λεπτομέρειες από τη χθεσινή της εμφάνιση στο J2US

https://www.instagram.com/p/B_XO89vplA1
https://www.instagram.com/p/CHYKrjOJ0l4
https://www.instagram.com/p/CInbHKbJCOR

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα παπούτσια το 2021.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @vikyandthekid