Η στυλίστρια της Δέσποινας Βανδή, Έλενα Βαζούρα, μας προτείνει τι να φορέσουμε στο ρεβεγιόν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η στυλίστρια της Δέσποινας Βανδή, Έλενα Βαζούρα, μας προτείνει τι να φορέσουμε στο ρεβεγιόν

Τι πρέπει να βάλεις για να είσαι η πιο καλοντυμένη ακόμα και αν δεν βγεις από το σαλόνι σου.

Σε λίγες ημέρες από σήμερα θα αποχαιρετήσουμε το 2020 γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι φετινές, πρωτόγνωρες συνθήκες μας αναγκάζουν να πραγματοποιήσουμε το καθιερωμένο ρεβεγιόν σε πολύ κλειστό κύκλο με την παρουσία ελάχιστων ατόμων. Έτσι θα γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους μέσα στο σπίτι, παρέα με τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένα από τα αιώνια προβλήματα του ωραίου φύλου είναι το τι να φορέσεις την ξεχωριστή αυτή ημέρα για να δείχνεις όμορφη και λαμπερή. Εμείς απευθυνθήκαμε στη fashion expert Έλενα Βαζούρα για να μας δώσει τις δικές της μοναδικές προτάσεις για το φετινό ρεβεγιόν.

Δες επίσης: Tα fashion trends που έγιναν viral το 2020 είχαν ένα κοινό...

«Η αλήθεια είναι ότι όλες μας μπορούμε να φορέσουμε ό,τι τραβάει η ψυχή μας και ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες. Θεωρώ ότι έτσι όπως βιώνουμε τις σημερινές ημέρες το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη και φυσικά το στυλ είναι ένας τρόπος για να κάνουμε όλες ένα warm up στη ψυχολογία μας. Ανήκω στις γυναίκες που αγαπούν το athleisure style και ίσως ακόμα πιο πολύ τα oversized ρούχα. Νιώθω ότι πέραν του ότι χαρίζουν άνεση, ταυτόχρονα δίνουν μια πιο cool διάθεση. Το μυστικό για να πετύχεις το συγκεκριμένο style είναι η μίξη αθλητικών ρούχων με ρούχα μόδας», μας είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

«Μια φόρμα, ένα κολάν η ένα αθλητικό τοπ σίγουρα βρίσκεται στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Μπορείς λοιπόν να φορέσεις ένα φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι, μια βραδινή ζώνη (για να τονίσεις τη μέση) και ένα αθλητικό τοπ. Μην ξεχάσεις να δέσεις την εικόνα με ένα ωραίο ζευγάρι κρίκους. Εάν είσαι καλεσμένη σε σπίτι και θέλεις να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο, επέλεξε μια γούνα (οικολογική) που θα δώσει σίγουρα την ένταση που χρειάζεται το look όσον αφορά το πανωφόρι. Είτε επιλέξεις πέδιλα είτε ένα ζευγάρι chunky sneakers η εικόνα είναι σωστή».

«Μια άλλη πρόταση είναι να φορέσεις την αγαπημένη σου φόρμα με ένα lingerie top ή ένα στραπλες με παγιέτα. Μπορείς να δέσεις αυτά τα δυο παράταιρα κομμάτια με μια μεταλλική ζώνη τύπου αλυσίδα ή με μια ζώνη από στρας (πάντα η ζώνη εκεί που ενώνονται τα δύο ρούχα). Με αυτό τον τρόπο η εικόνα μας θα είναι πιο ενημερωμένη. Ολοκλήρωσε το look με ένα oversized σακάκι στο οποίο θα γυρίσεις τα μανίκια. Τα πέδιλα καθώς και statement κοσμήματα (εγώ προτιμώ τα δαχτυλίδια σε αυτό το look) θα απογειώσουν την εμφάνισή σου».

«Πάμε σε ένα ακόμα look το οποίο λατρεύω. Βάση μας εδώ είναι η αθλητική βερμούδα. Μπορούμε λοιπόν να φορέσουμε ένα μαύρο διάφανο καλσόν ή χρωματιστό opaque, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα ωραίο, κλασικό πουκάμισο με ένα ζευγάρι τιράντες. Παίξε με το μακιγιάζ και πρόσθεσε κοσμήματα στο λαιμό. Σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε κάποιο άλλο σπίτι το συγκεκριμένο outftit απαιτεί παλτό. Προσοχή να μην πιο κοντό σε μήκος από τη βερμούδα. Εάν είναι oversized ακόμη καλύτερα. Ένα άλλο αγαπημένο κομμάτι που πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπες είναι το τζιν παντελόνι. Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου στενό τζιν με ένα κλασικό μαύρο γιλέκο και από μέσα βάλε ένα bralette. Ένα ωραίο ζευγάρι γόβες καθώς και ένα αθλητικό bomber jacket θα ολοκληρώσουν κομψά την εικόνα σου.


Τέλος μια αδιαμφισβήτητα λατρεμένη και άκρως θηλυκή επιλογή είναι το κλασικό, αντρικό tuxedo. Νομίζω πως το μαύρο χρώμα πάντα με συγκινούσε και σε συνδυασμό με ένα κόκκινο ματ κραγιόν απογειώνει κάθε look. Όσον αφορά το tuxedo είσαι ελεύθερη να παίξεις όπως θελεις. Eίτε επιλέξεις να το φορέσεις με γόβα είτε με τα αγαπημένα σου sneakers πίστεψέ με η εικόνα αυτή δε θα περάσει απαρατήρητη. Το ανδρόγυνο look δείχνει πάντα επίσημο και σου δίνει τη δυνατότητα για πολλούς συνδυασμούς.


https://www.instagram.com/p/BwaPil-AutC


Είτε λοιπόν ακολουθήσεις αυτή την ενδυματολογική συνθήκη είτε επιλέξεις το κλασικό για όλες μας little black dress να είσαι σίγουρη ότι με καλή διάθεση, περιποιημένα άκρα,ωραίο μακιγιάζ και το χαμόγελό σου θα δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις. Τώρα ξέρεις καλά πώς να τραβήξεις όλα τα βλέμματα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Έλενα σε ευχαριστούμε πολύ για τις ιδέες και την έμπνευση που μας έδωσες.