Οδηγός Αγοράς: Τα «ugly Xmas sweaters» είναι τα πιο «όμορφα» πουλόβερ για τις γιορτές

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Τα «ugly Xmas sweaters» είναι τα πιο «όμορφα» πουλόβερ για τις γιορτές

Aν έχεις δει και εσύ δέκα φορές το «Ημερολόγιο της Bridget Jones», δεν μπορεί παρά να καταλαβαίνεις τι εννοούμε.

Από το «The Holiday» (2006), μέχρι το «Bridget Jones's Diary» (2001) και το «Santa Clause» (1994), οι περισσότερες χριστουγεννιάτικες, χολιγουντιανές ταινίες μας δείχνουν τους πρωταγωνιστές αυτές τις ημέρες των εορτών να κάνουν δύο πράγματα: να περνούν υπαρξιακή κρίση και να φοράνε τα «άσχημα πουλόβερ» που στην Αμερική είναι πολύ δημοφιλή. Το πρώτο δεν θέλουμε καθόλου να το αντιγράψουμε, αρκετά προβλήματα είχαμε και από μόνες μας το 2020. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο όμως δεν είμαστε αρνητικές.

Αυτά τα χοντρά πουλόβερ με τα λίγο κιτς και αρκετά αστεία, χριστουγεννιάτικα μοτίβα είναι ό,τι πρέπει για να μπούμε σε εορταστικό mood και να μας φτιάξει λίγο η διάθεση αυτά τα περίεργα και «αμήχανα» Χριστούγεννα. Μπορείς να συνδυάσεις ένα από τα σχέδια που θα βρεις στην παρακάτω gallery με το αγαπημένο σου jean παντελόνι, να βάλεις μία χριστουγεννιάτικη στέκα στα μαλλιά και οπωσδήποτε ασορτί κόκκινες, μάλλινες κάλτσες και να κάτσεις έτσι χαρούμενα ντυμένη στο γιορτινό τραπέζι.

Δεν θα πάμε σε parties φέτος και δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε ώρες μπροστά στον καθρέπτη για να βρούμε το πιο θηλυκό μας outfit. Και αυτό το cozy και αισιόδοξο πουλοβεράκι είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να εκτοξεύσουμε τη διάθεσή μας στα ύψη και να πάρουμε μία μικρή δόση από τις πιο ευχάριστες, χριστουγεννιάτικες κομεντί. Έστω και στην αστεία εκδοχή τους.
Δες επίσης: Δέκα celebrity outfits που συνοψίζουν το 2020