Οδηγός Αγοράς: 10 πολύχρωμα φορέματα για την ημέρα των Φώτων

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 πολύχρωμα φορέματα για την ημέρα των Φώτων

Είναι όσο «λαμπερά» ορίζει η περίσταση!

Σε ό,τι αφορά τα χειμερινά φορέματα βρισκόμαστε συχνά μπροστά σε ένα σημαντικό, στυλιστικό δίλημμα: κλασικά μονόχρωμα ή funky εμπριμέ. Τα υπέρ και τα κατά υπάρχουν και στις δύο περιπτώσεις, οπότε σημασία έχει να τα εξετάσεις και να δεις τι θέλεις να πετύχεις κάθε φορά με την επιλογή σου. Οι μονοχρωμίες είναι πιο σοφιστικέ και προσδίδουν ένα στοιχείο διαχρονικότητας στο σύνολό μας. Τα έντονα prints από την άλλη δύσκολα περνούν απαρατήρητα και μας βοηθούν να κάνουμε statement φορώντας μόνο ένα απλό φουστάνι.

Για τη σημερινή, γιορτινή ημέρα, η δική μας ενδυματολογική πλάστιγγα έγειρε προς τη δεύτερη επιλογή και ψηφίζουμε φορέματα με χρώμα, έντονα μοτίβα και ευφάνταστα σχέδια που αποπνέουν αισιοδοξία. Φορέματα σε όλα τα μήκη, για όλες τις περιστάσεις, με ένα κοινό χαρακτηριστικό: τα prints τους που δεν γίνεται να μην τα προσέξεις. Εντυπωσιακά κομμάτια για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου όπου και αν πας τις επόμενες ημέρες, ακόμα και να σταθείς μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου, βάλεις ένα ποτήρι κρασί και μιλήσεις με τους φίλους σου στο Zoom.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα δέκα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να προσθέσεις asap στην shopping list σου για να δεις το 2021 με μία ανανεωμένη και πιο αισιόδοξη οπτική. Είναι πολύ σοφιστικέ ένα μαύρο φόρεμα, κανείς δεν μπορεί να το αντικρούσει αυτό, αλλά νομίζουμε πως φέτος -περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά- χρειάζεσαι ένα εμπριμέ φουστάνι στην γκαρνταρόμπα σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: 6 Fashion Trends που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη (video)