6 Fashion Trends που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη (video)

Διονυσία Καλαποθαράκου
6 Fashion Trends που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη (video)

Σήμερα που έχει καλό καιρό ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον... της μόδας!

Κλασικά trench coats, sexy φορέματα σε ίσια γραμμή με έντονα cut outs, λεπτομέρειες από φτερά και δικτυωτά σχέδια σε tops και φουστάνια, είναι μερικά μόνο από τα fashion trends που ξεχωρίσαμε από τις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη για τη σεζόν S/S 2021. Και μπορεί να είναι ακόμα Δεκέμβριος και να πλησιάζουμε στην Πρωτοχρονιά, αλλά ο καλός καιρός έξω και η έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα μας μάς κάνουν να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον… της μόδας.

Η επόμενη άνοιξη προβλέπεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα από αυτήν που αφήνουμε πίσω μας και περάσαμε με lockdown και αυτοπεριορισμό. Και επειδή ακριβώς θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και γεμάτη δραστηριότητες, ανυπομονούμε να την υποδεχτούμε. Μέχρι τότε πάτησε το play στο παρακάτω video μόδας και ανακάλυψε τα 6 πιο κομψά fashion trends που θα μονοπωλήσουν την γκαρνταρόμπα μας τους επόμενους μήνες, έτσι όπως τα έδειξαν στα catwalks τους τα top fashion houses σε Ευρώπη και Αμερική.

Ανάμεσά τους θα βρεις αυτά που εκφράζουν το στυλ σου και κολακεύουν τον σωματότυπό σου και θα έχεις και εσύ μαζί με εμάς έναν (ή μάλλον έξι) extra λόγους να περιμένεις την άνοιξη!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ιδανικά παντελόνια για τις εμφανίσεις σου την Πρωτοχρονιά