Screen Style: Mε αυτά τα κολιέ θα κλέψεις τις εντυπώσεις ακόμα και πίσω από την οθόνη του laptop σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Screen Style: Mε αυτά τα κολιέ θα κλέψεις τις εντυπώσεις ακόμα και πίσω από την οθόνη του laptop σου

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου μέρες που είναι, το αξίζεις και με το παραπάνω.

Οι πιο «περίεργες» γιορτές της μέχρι τώρα ενήλικης ζωής μας έχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά: είναι μπολιασμένες με πολλή αγάπη και με μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία. Αφού, λοιπόν, αυτήν δεν μπορούμε να την εκφράσουμε με πολυπληθείς συναντήσεις, με αγκαλιές και φιλιά, ας την εκφράσουμε με διαδικτυακά ραντεβού στο Ζοοm και με online συναντήσεις στο Skype και στο Messenger. Μπορούμε και πάλι να γιορτάσουμε την έλευση της νέας χρονιάς με τους κολλητούς μας, ένα ποτήρι κρασί, το πιο φωτεινό μας χαμόγελο και ένα από τα παρακάτω κολιέ στον λαιμό μας.

Ας γίνουμε ο «Αη Βασίλης» μας και ας μάς χαρίσουμε ένα από τα παρακάτω charms, μενταγιόν και αλυσίδες σε λεπτή και διακριτική γραμμή. Όλα τα κολιέ της gallery είναι ιδανικά για layering κοσμημάτων και μπορείς να τα φοράς μόνα τους ή μαζί με άλλα για μια ζωή. Κομψά, από ασήμι ή χρυσό, θα αναδείξουν όλα σου τα tops και θα σε κάνουν να λάμψεις στο επόμενο διαδικτυακό πάρτι που θα συμμετάσχεις.

Διάλεξε ποιο ταιριάζει στο στυλ σου και πρόσθεσέ το σήμερα κιόλας στην shopping list σου. Αν, όμως, δεν θες να περιμένεις να φτάσει αυτό στην πόρτα σου απόκτησέ το με τη μέθοδο του click away μέσα σε λίγα 24άωρα. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Τρία layering tips που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και τον φετινό χειμώνα