Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά jeans για να ξεκινήσει με cool τρόπο η νέα χρονιά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά jeans για να ξεκινήσει με cool τρόπο η νέα χρονιά

Αν νιώθεις ότι έφαγες λίγο παραπάνω στις γιορτές, τα ρούχα σου το τελευταίο πράγμα που θες είναι να σε πιέζουν.

Eίναι άνετα, είναι χρηστικά, έχουν άποψη, εκπέμπουν δυναμισμό και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ο λόγος για τα φαρδιά, denim παντελόνια (aka loose jeans) που δεν θεωρούνται ποτέ «εκτός μόδας» και δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Είτε έχεις κάποιο στην ψηλόμεση εκδοχή του ή κάποιο κλασικό χαμηλοκάβαλο σχέδιο, μπορείς να το φορέσεις με loafers και πουκάμισο το βράδυ (όταν θα αρχίσουμε και πάλι να πηγαίνουμε κάπου) ή με bodysuits και sneakers το πρωί και να είσαι πάντα στυλάτη και κομψή. Επίσης τα φαρδιά jeans δημιουργούν ένα πολύ cool και άκρως «χειμωνιάτικο» αποτέλεσμα αν τα βάλεις μαζί με το αγαπημένο σου, επίσης φαρδύ, πουλόβερ. Μην σε προβληματίζει ο extra όγκος στο look για θα σε ανταμείψει η ανεπιτήδευτη εικόνα σου στον καθρέπτη.

Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα δέκα, νέα καλύτερα σχέδια της αγοράς σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, από dark blue και blue black, μέχρι ξεβαμμένο γαλάζιο και οινοπνευματί. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου, δώσε έμφαση σε λεπτομέρειες -όπως το πού και το πώς είναι ραμμένες οι τσάπες- γιατί μπορεί αυτές να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εφαρμογή του και κάν΄ το τώρα δικό σου.

Μπορείς να το αποκτήσεις online ή με τη μέθοδο του «click away» να γίνει δικό σου, κατόπιν ραντεβού, μέσα σε λίγες ώρες. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Μετά το «click away» έρχεται το «click inside»: Mε αυτόν τον τρόπο θα ψωνίζουμε στο μέλλον