Bridgerton: Όταν η μόδα των 1800s συνάντησε τη Λονδρέζικη αριστοκρατία

Bridgerton: Όταν η μόδα των 1800s συνάντησε τη Λονδρέζικη αριστοκρατία

Η σειρά που όλοι συζητάμε, όχι τόσο για το σενάριο, αλλά κυρίως για την καταπληκτική δουλειά της costume designer.

Το γιορτινό κλίμα είναι αισθητά διαφορετικό τα φετινά Χριστούγεννα. Σίγουρα οι συγκεντρώσεις έχουν μειωθεί. Η παραμονή στο σπίτι έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Ωστόσο, ένα πράγμα παρέμεινε αναλλοίωτο από τις αλλαγές της περιόδου κι αυτό είναι, φυσικά, η παρακολούθηση σειρών. Για καλή μας τύχη, νέες παραγωγές εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και, τις τελευταίες μέρες, η σειρά Bridgerton είναι το hot item που όλοι συζητάνε. Όχι απαραίτητα γιατί τους έχει ξετρελάνει το σενάριο, αλλά για τα ρούχα και τα κοστούμια που κάθε μέλος του cast φοράει.




Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το Bridgerton είναι η τηλεοπτική μεταφορά του best-seller της Julia Quinn που περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Bridgerton και την υψηλή κοινωνία του Λονδίνου μέσα από περιπέτειες, έρωτες και ρομάντζα. Καθώς, λοιπόν, παρακολουθούμε το ταξίδι τους, ξεκινώντας από το 1813, και την προσπάθειά τους να «αποκαταστήσουν» τις κόρες με καλούς γαμπρούς, η προσοχή εστιάζει στην καταπληκτική δουλειά της costume designer, Ellen Mirojnick.

Εκείνη με τη βοήθεια μίας ομάδας που απαρτίζεται από 230 άτομα δημιούργησαν 7.500 κοστούμια που σου δίνουν τον βασικό λόγο για να δεις τη σειρά. Σχέδια εποχής, υφάσματα που αναδεικνύουν έναν πιο royal αέρα και 7 τάσεις που θα δημιουργήσουν την ανάγκη πολλών fashion throwbacks εν έτει 2020 -2021 προσεχώς-.

Δες επίσης: Μετά το «click away» έρχεται το «click inside»: Mε αυτόν τον τρόπο θα ψωνίζουμε στο μέλλον