Οδηγός Αγοράς: 15 μεγάλες και πρακτικές τσάντες για κομψές εμφανίσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 μεγάλες και πρακτικές τσάντες για κομψές εμφανίσεις

Crossbody bags, σε γραμμή tote και top handle, hobo ακόμα και clutches με έναν κοινό παρονομαστή: το oversized σχέδιό τους.

Μετά τη φρενίτιδα με τις mini bags (ευχαριστούμε Jacquemus γι’ αυτό!) ήρθε η στιγμή της αποκατάστασης της αλήθειας ακόμα και στη μόδα. Ήρθε η στιγμή που η πρακτικότητα θα νικήσει το extravagant στυλ και οι oversized και all day τσάντες θα κερδίσουν πάλι τη θέση στο βάθρο που τους αξίζει. Η επανα-ιεράρχηση του τι είναι πραγματικά σημαντικό στην γκαρνταρόμπα αλλά και στην καθημερινότητά μας, ξεκινάει από τις μεγάλες τσάντες που χωράνε όλα μας τα πράγματα και είναι κατάλληλες για όλες μας τις ενέργειες εκτός σπιτιού. Και αυτό τις τοποθετεί στην πρώτη θέση της «νέας» μας λίστας.

Προς θεού, δεν λέμε να απορρίψεις όλες τις μικρές και ντελικάτες It-bags που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, απλά σου προτείνουμε να επενδύσεις και σε ένα μεγάλο σχέδιο τσάντας που θα σου φανεί πολύ χρηστικό, χωρίς να χάσει λεπτό τη φινέτσα του, όλη την ημέρα. Σε crossobody, tote, top handle, ακόμα και σε σχέδιο φακέλου ή backpack, τα 15 κομμάτια που θα βρεις στην παρακάτω gallery είναι ό,τι πρέπει για να ενισχύσεις με κάτι πρακτικό και μοδάτο την γκαρνταρόμπα σου.

Διάλεξε ποιο χρώμα και στυλ ταιριάζει με την αισθητική και τα ρούχα σου και κάν’ το δικό σου τώρα. Το καλό με τις τσάντες είναι πως αποκλείεται να μην σε κολακεύουν -δεν είναι ρούχα!- και τα συγκεκριμένα, oversized σχέδια δείχνουν και όλες τις σιλουέτες ακόμα πιο petite και λεπτές. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Ποιες είναι οι fashion bloggers που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram το 2021;