Μost Wanted: 5 μαύρα ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά total black looks

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μost Wanted: 5 μαύρα ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά total black looks

Σε αυτές τις εκπτώσεις αξίζει να επενδύσεις σε κλασικά κομμάτια, αλλά και χρώματα!

«To μαύρο είναι τόσο χαρούμενο χρώμα», όπως έλεγε και η Μοrticia Addams, η αγαπημένη κινηματογραφική «μητέρα» στις ταινίες «Οικογένεια Addams». Οι ήρωες βέβαια των films ζούσαν σε ένα goth, σουρεαλιστικό περιβάλλον όπου όλα ήταν μαύρα, ήταν φυσικό να αντλούν ευτυχία από αυτό αλλά και πιο ρεαλιστικές συνθήκες πρέπει να δεχτούμε ότι το μαύρο μπορεί να μην αποπνέει οπωσδήποτε χαρά, αλλά αποπνέει σίγουρα φινέτσα και διαχρονική κομψότητα. Γι’ αυτό και το να εντάξουμε πέντε μαύρα ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μας είναι πάντα καλή ιδέα!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην σκέφτεται, όταν ψάχνει τι να φορέσει για να είναι κομψή και φινετσάτη, τη λύση ενός total black συνόλου. Γιατί; Γιατί είναι ένα χρώμα που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, μας κολακεύει, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας και είναι αδιαφιλονίκητα chic. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ακόμα και κάτι τόσο κλασικό, όσο ένα ολόμαυρο outfit, δεν επιδέχεται κάποιων μικρών τροποποιήσεων.

Συγκεκριμένα παρακάτω θα βρεις 5 καινούργια ρούχα και αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα για εσένα που τα total black looks είναι η δεύτερη φύση σου αλλά έχεις βαρεθεί να βλέπεις στον καθρέπτη την ίδια και απαράλαχτη εικόνα κάθε φορά που φοράς τα αγαπημένα σου ρούχα. Μία statement bag, ένα chucky ζευγάρι μπότες ακόμα και ένα απλό, mini, μαύρο φόρεμα θα δώσουν μία νότα διαφορετικότητας και φαντασίας στα τετριμμένα, black looks σου. Ανακάλυψε τα πέντε «πιο ποθητά» μαύρα fashion items της σεζόν και απόκτησέ τα τώρα!

totalblack

(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Τσάντα Folli Follie, Μπότες Tsakiris Mallas, Φόρεμα 'ALE, Μπουφάν Diesel, Σκουλαρίκια LimeLight by Katerina Sfinari