Η νέα συλλογή ρούχων της Σοφίας Καρβέλα είναι ο ορισμός του comfy&chic ντυσίματος

Η νέα συλλογή ρούχων της Σοφίας Καρβέλα είναι ο ορισμός του comfy&chic ντυσίματος

Ακόμη μια σειρά του «Wknd Nation» έρχεται για να μας καταπλήξει.

Η Σοφία Καρβέλα ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη. Η πρώην ηθοποιός ασχολείται ενεργά με τη νέα, μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από τη μόδα. Εδώ και λίγο καιρό, μαζί με τη συνέταιρό της Phuong Ireland, έχουν ιδρύσει το δικό τους fashion brand με όνομα «Wknd Nation» το οποίο υπηρετούν με πολύ αγάπη, όρεξη και αφοσίωση.

Με μια ματιά στο Instagram account του brand (@WKNDNATION), θα δεις πως στόχος είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τα άνετα ρούχα, δημιουργώντας υπέροχες all day εμφανίσεις. Το νέο μότο τους άλλωστε είναι το εξής: «Wknd groove meets weekday style». Υπέροχα παντελόνια φόρμας, cozy μπλούζες, loose πουλόβερ, ζακέτες και πολλά άλλα items έρχονται αυτόν τον Φεβρουάριο για να μας χαρίσουν άνεση και ακαταμάχητο στυλ. Επηρεασμένες από τις ανάγκες της εποχής, οι δημιουργοί του Wknd Nation σχεδίασαν μια υπέροχη μάσκα προστασίας με το logo του brand σε λευκό χρώμα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αντίστροφη μέτρηση για το launch της νέας συλλογής έχει ξεκινήσει. Τόσο η Σοφία Καρβέλα, όσο και η μητέρα της, Άννα Βίσση, φρόντισαν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από post που έκαναν στο Instagram. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε όλα τα νέα, εντυπωσιακά κομμάτια του Wknd Nation που θα απογειώσουν τα street style looks μας.

Δες επίσης: H συνεργασία Dr. Martens x Keith Haring κάνει αυτές τις εμβληματικές μπότες ακόμα πιο cool

https://www.instagram.com/p/CCgd6j1Jeai
https://www.instagram.com/p/CKcZq0WlvNB
https://www.instagram.com/p/CKcIUG9sP6G
https://www.instagram.com/p/CKfeICLhtam

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το νέο, αγαπημένο μας brand.