Αυτήν την τσάντα αναζητούν περισσότερο τώρα στο Ίντερνετ

Αυτήν την τσάντα αναζητούν περισσότερο τώρα στο Ίντερνετ

Όταν το στυλ και η κλασική γοητεία συναντάνε την πρακτικότητα, ξέρεις ότι ένα διαχρονικό fashion trend δηλώνει την παρουσία του.

Θυμάμαι μία προς μία τις φωτογραφίες της Grace Kelly. Όταν έκανε δημόσιες εμφανίσεις, δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Το στυλ της ήταν η αιτία να δημιουργηθούν οι πιο εικονικές φωτογραφίες μόδας, όμως, ένα πράγμα ήταν αυτό που πραγματικά λάτρευε η ηθοποιός: τις τσάντες της. Πολλά χρόνια μετά, σε μία αρκετά πιο μοντέρνα από τα δικά της δεδομένα εποχή, το bag loving είναι πιο κυρίαρχο από ποτέ. Τη θέση των κλασικών Birkin bags, έχει πάρει ένα επίσης εικονικό, πρακτικό σχέδιο που βασίζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό υλικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει ειδικά στην κατηγορία της τσάντας.

Η nylon bag του οίκου Prada είναι η it τσάντα που θες να έχεις στην ντουλάπα σου. Το νάιλον ανήκει στα συνθετικά πολυμερή γνωστά ως αλειφατικά πολυαμίδια. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως ύφασμα το 1939, ενώ το 1940 βρέθηκε στη δημιουργία γυναικείων καλτσών. Η Miuccia Prada λάνσαρε το nylon backpack το 1984 και, έκτοτε, παραμένει μεγάλη επιτυχία. Αυτούς τους μήνες, ωστόσο, όλο και περισσότερες γυναίκες -διάσημες και μη- επιλέγουν να συνοδεύουν τα looks τους με μία nylon bag της Prada. Για την ακρίβεια, αυτό το μεγάλο «κύμα» ξεκίνησε εκ νέου το 2020, με τη nylon mini bag του brand να είναι η τρίτη πιο αγαπημένη τσάντα της χρονιάς, μετά τη flap bag της Chanel και τη monogram bucket bag της Louis Vuitton.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η διάθεση στροφής στα 90s και στα 00s είναι ορατή, και μας αρέσει.

Δες επίσης: 5 διαφορετικοί και stylish τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου σακάκι