Τα ribbed tops είναι η πιο stylish προσθήκη της γκαρνταρόμπας σου αυτή τη σεζόν

Τα ribbed tops είναι η πιο stylish προσθήκη της γκαρνταρόμπας σου αυτή τη σεζόν

Βρήκαμε τα μπλουζάκια στα οποία πρέπει να επενδύσεις.

Είναι γεγονός πως φροντίζουμε να μαθαίνουμε πρώτες όλες τις hot τάσεις, τα must-have items της κάθε σεζόν και όλα τα σημαντικά νέα στο χώρο της μόδας. Μπορεί για την ώρα εμείς να παραμένουμε σε καθεστώς lockdown με αποτέλεσμα οι ενδυματολογικές μας επιλογές να είναι πολύ περιορισμένες ωστόσο τα νέα fashion trends είναι εδώ και περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Τα πλεκτά καθώς και όλα τα cozy tops έχουν φέτος την τιμητική τους και όχι άδικα. Το τελευταίο διάστημα διακρίνουμε πως πολλές γυναίκες επιλέγουν ένα συγκεκριμένο στυλ μπλούζας το οποίο διατίθεται και σε κορμάκι. Ο λόγος για τα ribbed tops/ bodysuits τα οποία έχουν μαλακή υφή και αγκαλιάζουν το σώμα. Η λαιμόκοψή τους δείχνει πολύ chic ενώ όταν μπαίνουν μέσα από το παντελόνι αναβαθμίζουν στο λεπτό κάθε ντύσιμο.

Δεν είναι λίγες οι celebrities και οι influencers που το φόρεσαν επιτυχώς, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Rosie Huntington είναι μεγάλη fan των ribbed tops αφού έχει ποστάρει αρκετές φωτογραφίες στο Instagram όπου την βλέπουμε να φορά το συγκεκριμένο trend. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να επενδύσεις σε αυτά τα εντυπωσιακά tops για να φτιάξεις κομψά all day σύνολα. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις δεν σταματούν ποτέ αφού τα ribbed tops ταιριάζουν άψογα με όλα σου τα τζιν παντελόνια, τις φούστες και τα κολάν.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα φορέματα για να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις ωραιότερες εικόνες που συγκεντρώσαμε με το συγκεκριμένο trend για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.