Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα φορέματα για να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα φορέματα για να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Τα «Μικρά Μαύρα Φορέματα» (aka L.B.D.) αποτελούν την πιο διαχρονική αγορά που μπορείς να κάνεις και φέτος.

Όταν ο Karl Lagerfeld έλεγε πως «καμία γυναίκα δεν μπορεί να είναι ‘λάθος’ ντυμένη μέσα σε ένα μαύρο φόρεμα» σίγουρα είχε στο μυαλό του πως αυτό το «μαύρο φόρεμα» δεν θα είναι το ένα και μοναδικό που θα έχει στην ντουλάπα της. Και αυτό γιατί κάτι τόσο χρηστικό, αντικειμενικά κομψό, που μπορεί να μας εξασφαλίσει ένα θετικό σχόλιο για το στυλ μας σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί παρά να υπάρχει σε πληθώρα στην ντουλάπα μας.

Πότε δεν είναι αρκετό ένα μαύρο φόρεμα σε mini, mini ή maxi γραμμή. Σε άλφα σχέδιο ή σε στενό, bodycon design. Χρειαζόμαστε παραπάνω από ένα για να πούμε πως έχουμε μία ολοκληρωμένη και διαχρονική γκαρνταρόμπα και για πούμε με σιγουριά πως «έχουμε επενδύσει σε all time classic pieces».

Και με γνώμονα αυτή τη σκέψη δημιουργήσαμε τον παρακάτω Οδηγό Αγοράς με little black dresses που μπορείς να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις σε πολύ καλές τιμές και να τα φοράς μία ζωή. Ribbed σχέδια, ρομαντικά κομμάτια με βολάν, sexy επιλογές με cut-outs αλλά και preppy shirt dresses, ιδανικά για τη δουλειά, περιμένουν να τα συνδυάσεις με μποτάκια, ψηλοτάκουνα και sneakers και να κάνεις εμφανίσεις που όλοι θα χαρακτηρίσουν ως «πολύ κομψές».

Διάλεξε ποια σχέδια ταιριάζουν με το στυλ σου, ποια συμπληρώνουν αρμονικά την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου και κάν΄τα δικά σου τώρα με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η «προσθήκη στο καλάθι σου» θα σε βοηθήσει όσο καμία άλλη κίνηση στο να δημιουργήσεις μία συλλογή από ρούχα που όσα χρόνια και αν φοράς θα είναι πάντα in fashion.
Δες επίσης: Δύο από τα πιο αγαπημένα μας urban brands συνεργάζονται και δημιουργούν τα sneakers της χρονιάς