Most Wanted: Tα 5 κίτρινα ρούχα και αξεσουάρ για να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο για την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 κίτρινα ρούχα και αξεσουάρ για να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο για την άνοιξη

Το «χρώμα του ήλιου» είναι ό,τι χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου φέτος για να φτιάξει, όχι μόνο το στυλ, αλλά και η διάθεσή σου.

Από την Emma Stone που χόρευε μέσα σε ένα αέρινο, midi φόρεμα στην πιο ρομαντική, Χολιγουντιανή ταινία των τελευταίων χρόνων, το «La La Land», μέχρι την Nicole Kindman που συστηματικά το επέλεγε για τις red carpet εμφανίσεις στα early 90s (ειδικά αν ήταν John Gallianο), το κίτρινο ήταν πάντα μία αμφιλεγόμενη ενδυματολογική επιλογή για τις «κοινές θνητές» που λάτρευαν όμως οι Ηollywood stars. Ειδικά οι ανοιχτόχρωμες!

Και αυτό γιατί δείχνει πολύ αριστοκρατικό και φωτεινό πάνω σε μία πάλλευκη επιδερμίδα και αναδεικνύει με so chic τρόπο τα ξανθά ή τα ανοιχτά, κόκκινα μαλλιά. Το κίτρινο μπορεί να είναι συνυφασμένο στο μυαλό μας με τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις αλλά σε μικρές και σωστές δόσεις μπορούμε να το εντάξουμε και στα winter looks μας χωρίς να δείχνει παράταιρο.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι κίτρινα αθλητικά παπούτσια θα κάνει πιο funky ένα sporty outfit σου, ένα κίτρινο πανωφόρι πιο νεανικό ένα casual σύνολό σου και ένα ζευγάρι κίτρινα γυαλιά ηλίου θα σε κάνει να δεις την καθημερινότητα με άλλη ματιά, πιο αισιόδοξη αλλά και πιο fashionable.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσένα τα 5 «πιο ποθητά» ρούχα και αξεσουάρ του μήνα, όλα σε λαμπερή κίτρινη απόχρωση και σου λέμε τι είναι και πού μπορείς να τα βρεις για να κάνεις «πιο ηλιόλουστη» την γκαρνταρόμπα σου ακόμα και αν έχουμε ακόμα Φεβρουάριο. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Πόσο εύκολο είναι να βρεις βιώσιμα ρούχα αν είσαι plus size;

Yellow


(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Αθλητικά παπούτσια Νine West www.tsakirismallas.gr, Γυαλιά ηλίου Jeepers Peepers www.asos.com, Faux γούνινο παλτό Toi&moi www.toi-moi.com, Φόρεμα rib Funky Buddha www.funky-buddha.com, Τσάντα Marni www.net-a-porter.com