Γιατί αυτές είναι οι top Gucci τσάντες για υπέροχες all day εμφανίσεις

Γιατί αυτές είναι οι top Gucci τσάντες για υπέροχες all day εμφανίσεις

Οι τσάντες που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου.

Η Gucci είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπητούς οίκους αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία της μόδας. Απαριθμεί εκατοντάδες καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ πολλοί celebrities από το χώρο του θεάματος την εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους (Alexa Chung, Harry Styles, Dakota Johnson κ.ά). Κάθε χρόνο οι συλλογές του ιστορικού Ιταλικού οίκου μας εντυπωσιάζουν ωστόσο οι τσάντες τους θα είναι πάντα η πιο πολυπόθητη προσθήκη της γκαρνταρόμπας μας.

Με μια πληθώρα σχεδίων, χρωμάτων και prints για να διαλέξεις, είναι βέβαιο πως θα βρεις τη Gucci bag των ονείρων σου. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής, το budget ή το γούστο σου, υπάρχει πάντα μια κλασική επιλογή τσάντας που θα θελήσεις να κρατήσεις στα χέρια σου. Οι λάτρεις του διαχρονικού σχεδίου θα εκτιμήσουν την κομψότητα του νέου σχεδιασμού της Jackie bag, της best-seller τσάντας με 60's επιρροές και νέο, μοντέρνο φινίρισμα.

Εάν θέλεις κάτι απλό και κομψό, δεν έχεις παρά να στραφείς στη σειρά Marmont του οίκου, κατασκευασμένη από ένα διαχρονικό καπιτονέ μαύρο δέρμα. Την ίδια ώρα νέα υλικά όπως βελούδο, printed καμβάς και πολλά άλλα έρχονται για να μας αποδείξουν ότι μια εντυπωσιακή τσάντα μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο αδιάφορο ντύσιμο.

Είτε λοιπόν ψάχνεις ένα tote για τη δουλειά, είτε μια απλή τσάντα ταχυδρόμου για τα καθημερινά σου looks, η Gucci αποτελεί την πιο chic και value for money επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή.

Δες επίσης: Αυτό είναι το jean trend που επιστρέφει για να κυριαρχήσει το 2021

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @karolina.lorent

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις κορυφαίες τσάντες του οίκου Gucci που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.

https://www.instagram.com/p/CLDPPhYl8eL