Βρήκαμε το απόλυτο jacket για τις ημέρες της καραντίνας και όχι μόνο

Βρήκαμε το απόλυτο jacket για τις ημέρες της καραντίνας και όχι μόνο

Το πανωφόρι που θα αναβαθμίσει τα καθημερινά σου outfits.

Σε γενικές γραμμές, τα ρούχα μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτά που ψωνίσαμε σύμφωνα με τα τελευταία trends και τα διαχρονικά κομμάτια. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά από τα κλασικά κομμάτια που θεωρούσαμε σωστές επενδύσεις, στην πορεία μας διέψευσαν ενώ άλλα παρέμειναν για αρκετό καιρό στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας.

Είναι γεγονός πως μερικά στυλ παραμένουν επίκαιρα κατά τη διάρκεια των δεκαετιών ενώ άλλα έχουν ρίζες σε ένα συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. Ωστόσο κάθε σεζόν αρκετά ρούχα μονοπωλούν το ενδιαφέρον και αργότερα κερδίζουν μια θέση στη ντουλάπα μας. Ήταν 2018 όταν ένα νέο πανωφόρι έκανε δυναμική εμφάνιση και φορέθηκε όσο τίποτε άλλο.

Ο λόγος για το shacket, το jacket που θα βρεις στην αγορά σε διάφορες υφές (βαμβακερό, denim κ.ά) και συνήθως έχει oversized μέγεθος. Η γραμμή του είναι καθαρή ενώ βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν είσαι λάτρης του street style ντυσίματος επιβάλλεται να το εντάξεις στα looks σου επιλέγοντας ένα χρώμα που σου αρέσει.

Μαύρο, καφέ και neutral αποχρώσεις είναι πάντα οι πιο ασφαλείς επιλογές. Ωστόσο όσο πλησιάζουμε προς την Άνοιξη καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ένα pastel κομμάτι που θα λατρέψεις να φοράς. Το μόνο σίγουρο είναι πως το shacket θα κυριαρχήσει το 2021 και έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της εποχής και τις μεταβαλλόμενες τάσεις.

Δες επίσης: Γιατί αυτές είναι οι top Gucci τσάντες για υπέροχες all day εμφανίσεις

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν το shacket μερικά από τα πιο στυλάτα κορίτσια του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/CK9v3C7B0yU