7 κομψά σουτιέν, ιδανικά για τις γυναίκες με μικρό στήθος

7 κομψά σουτιέν, ιδανικά για τις γυναίκες με μικρό στήθος

Τα σχέδια που θα αναδείξουν υπέροχα τον σωματότυπό σου.

Τα εσώρουχα είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας στο οποίο δίνουμε -και πρέπει να δίνουμε- μεγάλη σημασία. Μπορεί τις περισσότερες φορές να μην είναι αυτά τα οποία βρίσκονται στο προσκήνιο, όμως, αποτελούν έναν πολύ βασικό σύμμαχο για να αναδεικνύεται κάθε ρούχο που φοράμε.

Το σωστό σουτιέν, για παράδειγμα, είναι ένα από τα πιο βασικά «μυστικά» για μία ωραία εμφάνιση. Αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να σχηματίζει και να μορφοποιεί το πάνω μέρος του σώματος, τον κορμό, ώστε κάθε item, όπως ένα μπλουζάκι ή ένα φόρεμα να έχουν τη σωστή τους φόρμα.

Κάθε γυναίκα, ωστόσο, δε φοράει το ίδιο νούμερο σουτιέν, αφού δεν έχει το ίδιο μπούστο. Και κάθε διαφορετικός σωματότυπος καλό είναι να επιλέγει ρούχα και εσώρουχα που να βοηθούν στο να κολακεύουν και να δείχνουν τον καλύτερο και πιο σέξι εαυτό του.

Τι γίνεται, λοιπόν, στην περίπτωση που έχεις μικρό στήθος; Ποια είναι τα κατάλληλα σουτιέν που προβάλλουν εξαιρετικά το υπέροχο σώμα σου; Απαντήσεις έρχονται ευτυχώς από πολλές πλευρές στον τομέα της μόδας και τα αγαπημένα μας brands έχουν τις δικές τους προτάσεις για αυτήν την περίπτωση.

Σχέδια με μικρό άνοιγμα στο ενδιάμεσο του στήθους, με ενίσχυση, σε διάφορα στυλ και χρώματα, σε περιμένουν στην παρακάτω gallery για να διαλέξεις.

Δες επίσης: 5 ιδανικοί συνδυασμοί για να δείχνεις πιο λεπτή με την αγαπημένη σου φούστα