Lingerie Spring Trends 2021: Σήμερα είναι η μέρα για να μάθεις όλες τις νέες τάσεις στα εσώρουχα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Lingerie Spring Trends 2021: Σήμερα είναι η μέρα για να μάθεις όλες τις νέες τάσεις στα εσώρουχα

Ίσως και να αποκτήσεις από τώρα κάποια από αυτά!

Δεν έχει σημασία αν αγοράζεις καινούργια εσώρουχα για τον εαυτό σου, για τον σύντροφό σου ή γιατί απλά λατρεύεις το shopping. Aυτό που έχει σημασία είναι ότι η συγκεκριμένη αγορά μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε πιο σέξι, πιο ποθητές και πιο θηλυκές, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Και ενώ ορισμένα στυλ εσωρούχων είναι κλασικά που ποτέ δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, υπάρχουν και πολλά νέα lingerie trends που κάθε χρόνο προστίθενται στη λίστα με τα must have μας και ανυπομονούμε να τα αποκτήσουμε για να τα βάλουμε και αυτά μαζί με τα υπόλοιπα εσώρουχά μας στο πρώτο συρτάρι της ντουλάπας μας.

Κάποια μπορεί να σκεφτεί πως το να ακολουθήσουμε τη μόδα ακόμα και σε κάτι τόσο «προσωπικό» δεν μπορεί να προσθέσει και πολλά πράγματα στο συνολικό look μας. Πότε, όμως, δεν ξέρεις τι νέο «θησαυρό» μπορεί να ανακαλύψεις, πόσο θα σε κολακεύει και πώς κάπως έτσι θα καταλάβεις ότι αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι «σου έλειπε και ας μην το γνώριζες τόσα χρόνια».

Στα εσώρουχα υπάρχουν πολλές, all time classic κατηγοριοποιήσεις: τα δαντελωτά που «κρατάμε» για ιδιαίτερες περιστάσεις, τα πρακτικά σατέν που φοράμε κάθε μέρα, τα βαμβακερά που μας βολεύουν όσο τίποτα άλλο όταν καθόμαστε σπίτι ή κοιμόμαστε, τα αθλητικά που είναι ιδανικά για τη γυμναστική, τα κορμάκια αν θέλουμε να νιώθουμε sexy και στην καθημερινότητά μας και πολλά άλλα. Για να μην αναφερθούμε και στις χρωματικές κατηγοριοποιήσεις.

Μέρα που είναι τα κόκκινα αξίζουν ιδιαίτερη μνοία γιατί πραγματικά είναι συνώνυμα του πάθους και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Τα κλασικά μονόχρωμα μαύρα, μπεζ και λευκά είναι το κλειδί για κάθε κομψή εμφάνιση (μέσα και έξω!) και τα floral είναι ίσως η πιο girly πινελιά στο μπουντουάρ μας και μία δόση ρομαντισμού που οφείλουμε μία στο τόσο να βάζουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Αυτά όμως τα γνωρίζεις ήδη. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι τα lingerie trends που θα πρωταγωνιστήσουν το 2021 και για αυτό στα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως στην παρακάτω gallery. Για να ξέρεις ποιο πρέπει να είναι το επόμενο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου ή που θα σου κάνει ο καλός σου… αν δεν σου έχει πάρει ήδη κάτι για την «ημέρα των ερωτευμένων».
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 εσώρουχα που κάνουν φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο λίγο πιο sexy