Red is the new black: To πιο hot fashion items της σεζόν είναι στην απόλυτη απόχρωση του έρωτα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Red is the new black: To πιο hot fashion items της σεζόν είναι στην απόλυτη απόχρωση του έρωτα

Και τίποτα στη μόδα δεν είναι τυχαίο!

O Bill Blass, ένας από τους πιο γνωστούς, Αμερικανούς, σχεδιαστές μόδας που έφυγε από τη ζωή το 2002 είχε πει μία από τις πιο διάσημες φράσης που συνοδεύουν συνήθως την αναφορά στο κόκκινο χρώμα: «Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, βάλε κάτι κόκκινο». Απαντώντας έτσι στις ανασφάλειες κάθε γυναίκας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη που θέλει να έχει αυτοπεποίθηση, θέλει να μπορεί να εκφραστεί μέσα από τα ρούχα της αλλά δεν ξέρει πάντα πώς να το πετύχει αυτό. Αυτό, λοιπόν, που επισημαίνει με αυτήν τη ρήση ο Blass είναι πως αυτή η φλογερή απόχρωση που έχει ταυτιστεί με τον έρωτα και το πάθος, είναι εξορισμού η σωστή επιλογή outfit για εκείνες τις ημέρες που έχουμε ανάγκη να νιώσουμε πιο όμορφες, πιο θηλυκές, πιο «υπέροχες».

Και γι’ αυτό την γιορτή των ερωτευμένων φέτος την ταυτίζουμε με το πιο υπέροχο συναίσθημα που μπορεί να σου γεννήσει η μόδα και τα ρούχα: την αυτοπεποίθηση! Και την ντύνουμε με τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν, από wine red μέχρι φωτεινές cherry αποχρώσεις και από βαθύ μπορντό μέχρι το κόκκινο της φωτιάς.

Συνδύασε ένα από τα κόκκινα fashion items που θα βρεις στην παρακάτω gallery με nude αποχρώσεις που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου -για πιο ήσυχο αποτέλεσμα- ή με μαύρα και σκούρα γκρι ρούχα για πιο rock outfits και κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο αγάπης και μόδας φέτος τον Φεβρουάριο. Άλλωστε αν δεν είμαστε «ερωτευμένες» πρώτα με εμάς τις ίδιες δεν θα ολοκληρωθούμε ποτέ και μέσα από καμία σχέση. Αυτόν τον «Άγιο Βαλεντίνο» δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι να φορέσουμε, επιλέγουμε κόκκινο και γεμίζουμε τη ζωή και την ντουλάπα μας με κομμάτια που αγαπάμε πραγματικά!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 εσώρουχα που κάνουν φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο λίγο πιο sexy