Οδηγός Αγοράς: 10 χοντρά πουλόβερ για μια μέρα με χιόνι σαν τη σημερινή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 χοντρά πουλόβερ για μια μέρα με χιόνι σαν τη σημερινή

«Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κασκόλ σου»... όπως θα μπορούσε να λέει και το γνωστό τραγούδι αν το παραφράζαμε λίγο.

Όταν όλο το Instagram feed σου έχει γεμίσει χιονισμένα τοπία και λογοπαίγνια τύπου «δεν είμαι στο Άσπεν αλλά στην Κηφισιά», τότε καταλαβαίνεις πως σήμερα η μόνη online αγορά που πρέπει να κάνεις είναι ένα πολύ ζεστό και χοντρό πουλόβερ για τον υπόλοιπο χειμώνα. Το cocooning, άλλωστε, είναι η μόνη τάση που έχει πραγματικά σημασία στο τρίτο lockdown που διανύουμε και γι’ αυτό θα επενδύσουμε σε cozy ρούχα για μέσα στο σπίτι για τις ημέρες που κάνει πραγματικά πολύ κρύο… όπως σήμερα!

Και επειδή τώρα έχουμε το know how από τις δύο προηγούμενες καραντίνες, ξέρουμε πώς να «αντιμετωπίσουμε» με στυλ την τρίτη -και ελπίζουμε τελευταία- φορά που το να κάτσουμε σπίτι δεν είναι απλά μία επιλογή… είναι η μόνη επιλογή μας. Ένα από τα 10 πουλόβερ που θα βρεις στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς θα το συνδυάσεις με track pants, με το φαρδύ και άνετο jean σου, θα το φορέσεις πάνω από lingerie φόρεμα και σατέν φούστα, αλλά και με το αγαπημένο σου κολάν για να είσαι χαλαρή, άνετη και ζεστή όταν βλέπεις τη σειρά με την οποία έχεις «κολλήσει» στο Netflix, πίνοντας σοκολάτα και τρώγοντας μπισκότα.

Έναν χειμώνα διαφορετικό, σαν και αυτόν που βιώνουμε φέτος, οι παγιέτες δεν είναι η πρώτη μας επιλογή, το βελούδο δεν είναι στην «πρώτη γραμμή» των καθημερινών μας outfits αλλά τα πουλόβερ κερδίζουν έδαφος σε ό,τι αφορά την γκαρνταρόμπα μας και την #ootd ρουτίνα μας. Γι’ αυτό διάλεξε από τώρα το σχέδιο που αντιπροσωπεύει το στυλ σου και κάν’ το δικό σου με ένα κλικ. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Η Meghan Markle είναι έγκυος ξανά κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα maternity looks της