Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ σε καρό μοτίβο θα σου φτιάξουν την Κυριακή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ σε καρό μοτίβο θα σου φτιάξουν την Κυριακή

Το πιο διαχρονικά nerdy μοτίβο είναι και πάλι hot.

Τι μας έχει μάθει η πανδημία; -αναφορικά με τη μόδα πάντα γιατί σε γενικές γραμμές μας έχει μάθει πάρα πολλά για την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μας- «Όταν αμφιβάλουμε να επιστρέφουμε πάντα σε ρούχα και αξεσουάρ που θεωρούμε βασικά και θεμελιώδη για μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Να ποντάρουμε σε κομψές μονοχρωμίες, να διαλέγουμε κλασικά σχέδια και να επενδύουμε σε all time classic κομμάτια που θα φοράμε μια ζωή. Επίσης μας έχει μάθει να αγαπάμε λίγο παραπάνω τα πιο «παλιά» prints της ντουλάπας μας, δηλαδή τα καρό που φορούσαμε -και φοράμε ακόμα- από μικρές.

Το πιο διαχρονικά, hot, χειμερινό μοτίβο για τα τελευταία 20 χρόνια, διεκδικεί και φέτος έναν ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας. Tα καρό κομμάτια δεν είναι μόνο συνώνυμο τoυ grunge στυλ της δεκαετίας του ’90, του Kurt Cobain και της garage punk μουσικής σκηνής του Σιάτλ και του Λος Άντζελες, αλλά και του φθινοπώρου. Των preppy looks, των corporate εμφανίσεων και των chic, casual outfits. Γι’ αυτό δεν είναι ανάγκη να ακούς Nirvana και Red Hot Chili Peppers για να τα φορέσεις αυτή την σεζόν. Μπορείς να έχεις εντελώς διαφορετικά, μουσικά ερεθίσματα και να τα εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα με αναπάντεχα στυλάτους και κομψούς τρόπους.

Μπορεί ακόμα και να επιλέξεις να φορέσεις το καρό με nerdy τρόπο μέσα από top handle τσάντες και μίνι καρό φούστες, δημιουργώντας πιο girly συνδυασμούς. Όποιο και να είναι το στυλ σου, το καρό έχει μία «πρόταση» για εσένα και εμείς σου δίνουμε τα «μέσα» να την υιοθετήσεις μέσα από τα πέντε πιο κομψά καρό ρούχα και αξεσουάρ που θα βρεις παρακάτω. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις την τάση των stretchy pants;

GIF


(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Poncho Free People www.freepeople.com, Φόρεμα Victoria for Victoria Beckham www.net-a-porter.com, Κολάν Tezenis www.tezenis.com, Φούστα Esprit www.notos.gr