Οδηγός Αγοράς: 12 «μαρτάκια» για να υποδεχθείς τον επόμενο μήνα με τα πιο κομψά βραχιόλια

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 12 «μαρτάκια» για να υποδεχθείς τον επόμενο μήνα με τα πιο κομψά βραχιόλια

Oι «Μάρτηδες», που φορούσαμε από μικρές στο χέρι για να μην μας «κάψει» ο ήλιος της άνοιξης, είναι το must have αξεσουάρ αυτού του μήνα.

Λίγο το lockdown, λίγο το κλείσιμο της εστίασης, λίγο η ανάγκη για outdoor άθληση, μας έχουν κάνει όλες να βγαίνουμε πολύ περισσότερο στην εξοχή από ότι παλαιότερα. Γιατί η αλήθεια είναι πως όταν δεν έχεις την επιλογή να πας για καφέ με τις φίλες σου, φαντάζει ιδανική η ιδέα να τις πάρεις όλες μαζί την Κυριακή και να πάτε για περπάτημα σε ένα κοντινό πάρκο, για πεζοπορία στο βουνό, ακόμα και για jogging στην παραλία. Και όλη αυτή η «επιστροφή μας στη φύση» έχει σηματοδοτήσει και κάποιου είδους επιστροφή στα παιδικά μας χρόνια… τότε που την πρώτη μέρα της άνοιξης μας έβαζε η μαμά μας στο χέρι ένα πολύ συγκεκριμένο βραχιολάκι από κλωστές.

Γιατί όταν ήμασταν μικρές ακολουθούσαμε τις παραδόσεις (θέλαμε δεν θέλαμε!) και η παράδοση λέει πως την πρώτη μέρα του Μαρτίου φοράς το μικρό και διακριτικό άσπρο-κόκκινο βραχιόλι στο χέρι για να μην σε κάψει ο ήλιος. Εμείς εδώ, φέτος, στο Queen.gr είπαμε να τις κρατήσουμε τις παραδόσεις. Για αυτό βρήκαμε και σου προτείνουμε τους 12 πιο stylish «Μάρτηδες» της αγοράς για να διαλέξεις, να αγοράσεις και να φορέσεις αυτόν που σου ταιριάζει!

Μπορείς να τον βάλεις μόνο του ή να τον συνδυάσεις με άλλα βραχιόλια, μικρά και μεγάλα, που ήδη στολίζουν τον καρπό σου. Το μικρό και διακριτικό του μέγεθος το καθιστά αξεσουάρ-κλειδί για όλα τα spring looks σου. Καλή άνοιξη να έχουμε και (επιτέλους!) εκτός σπιτιού.
Δες επίσης: Τα 8 καλύτερα fashion tips όλων των εποχών από την γκαρνταρόμπα των royals