Βρήκαμε το must-have φόρεμα της σεζόν και είναι ό,τι πιο chic θα δεις σήμερα

Βρήκαμε το must-have φόρεμα της σεζόν και είναι ό,τι πιο chic θα δεις σήμερα

Ιδανικό για Ανοιξιάτικες all day εμφανίσεις.

Η πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα έφτασε στο τέλος της και εμείς έχουμε κάθε λόγο για να μπούμε από τώρα σε Ανοιξιάτικο mood. Η αίσθηση του καυτού ήλιου στο δέρμα μας είναι μοναδική γι' αυτό οφείλουμε να φορέσουμε τα ωραιότερα casual ρούχα μας, να στείλουμε sms μετακίνησης 6 και να βγούμε έξω στη φύση για να συλλέξουμε βιταμίνη D.

Η αλήθεια είναι πως μετά από μήνες αδρανοποίησης και παραμονής στα σπίτια μας, μπορούμε πλέον να κοιτάμε μπροστά, οπλισμένες με αισιοδοξία για τους προσεχείς μήνες. Την ίδια ώρα φαίνεται πως ο κόσμος του Instagram έχει βρει ήδη το πρώτο trending dress του 2021. Δεν είναι λίγες οι bloggers και οι fashion influencers που το φόρεσαν επιτυχώς, θέλοντας να μας δείξουν ότι η συγκεκριμένη τάση έρχεται για να καθιερωθεί αυτή τη σεζόν.

Ο λόγος για τα φορέματα με paisley print, ένα τύπωμα με εμφανείς boho και ρετρό επιρροές. Το συγκεκριμένο pattern έκανε αισθητή την παρουσία του στις τελευταίες συλλογές του οίκου Etro, αποδεικνύοντας πως πρόκειται να αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο το επόμενο διάστημα. Κομψό, stylish και μοντέρνο μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να συνθέσει υπέροχα looks (πάντα με τους κατάλληλους ενδυματολογικούς συνδυασμούς).

Τα φορέματα με αυτό το τύπωμα ταιριάζουν άψογα με τα cowboy μποτάκια σου ή με ψηλές μπότες. Τα σανδάλια και τα sneakers είναι οι αμέσως επόμενες επιλογές ωστόσο εσύ θα επιλέξεις έχοντας γνώμονα το προσωπικό σου γούστο και στυλ.

Δες επίσης: Η Κατερίνα Παπουτσάκη τράβηξε όλα τα βλέμματα με το μαγευτικό της look

forema3

Πηγή φωτογραφίας: @monikh

forema2

Πηγή φωτογραφίας: @theindiaedit

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα φορέματα με το συγκεκριμένο print για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου.