Η Κατερίνα Παπουτσάκη τράβηξε όλα τα βλέμματα με το μαγευτικό της look

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τράβηξε όλα τα βλέμματα με το μαγευτικό της look

Η λαμπερή ηθοποιός ετοίμασε κάτι πολύ ιδιαίτερο για τη σημερινή βραδιά.

Δε χρειάζεται να δούμε πολλά για να καταλάβουμε ότι βλέποντας μία εκπομπή δε θα απολαύσουμε μόνο το βασικό της concept αλλά και τις στυλιστικές επιλογές των συμμετεχόντων. Παράλογο δεν το λες σε καμία περίπτωση, αφού η εικόνα είναι πάνω απ’ όλα στον χώρο της showbiz και για το σύνολο αυτής είναι που επιλέγεις το εκάστοτε πρόγραμμα.

Η σημερινή πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar χαρακτηρίζεται από όλη την αναμενόμενη λάμψη ενός τέτοιου γεγονότος. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και τα μέλη της κριτικής επιτροπής εμφανίστηκαν απαστράπτοντα και φαίνεται η εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει μαζί τα team τους.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη ανήκει σίγουρα σε αυτές που θα κρατήσουμε στο μυαλό μας. Η ταλαντούχα ηθοποιός με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Βίβιαν Ρουβέλα, επέλεξε μία δημιουργία LASKOS Black Edition, την οποία συνδύασε με παπούτσια Kotsonas Shoes.

Τα μαλλιά και το makeup ανέλαβε ο Δημήτρης Σταματίου.

https://www.instagram.com/p/CL2O_mqF0Ph


Για άλλη μία φορά, η εντυπωσιακή ηθοποιός κατάφερε να καταπλήξει το κοινό και ανυπομονούμε να δούμε τις επόμενες εμφανίσεις που έχει ετοιμάσει για το σόου.

Διάβασε επίσης: Η Meghan Markle φόρεσε ένα υπέροχο μπλε φόρεμα και κοστίζει μόλις 25 ευρώ