Οδηγός Αγοράς: 10 δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

14 SHARES

Aς μας καλομάθουμε λίγο, δεν είναι κακό!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μπορεί στην ουσία της να είναι μία ημερομηνία που κρύβει από πίσω της όλους τους αγώνες του φεμινιστικού κινήματος για την κατοχύρωση ενός κράτους δικαίου και ισότητας για της γυναίκες, αλλά με την πάροδο των χρόνων προστέθηκε σε αυτήν και μία πιο εμπορική και «ανάλαφρη» σημασία. Έγινε ημέρα γιορτής για κάθε μία από εμάς που παλεύει καθημερινά σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε σε αυτόν τον Οδηγό Αγοράς!

Θυμάσαι το παλιό τραγούδι της Άννας Βίσση που έλεγε «σήμερα που γιορτάζουμε τι δώρο να σου κάνω. Πονέσανε τα πόδια μου απ' το πρωί να ψάχνω»; Αυτό θα σιγομουρμουρίζουμε όλη την ημέρα τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Και ορμώμενες από την επικείμενη γιορτή μπήκαμε στον πειρασμό να μας κάνουμε δώρο. Να μπούμε σήμερα οnline και να περάσουμε το Σάββατο μας σερφάροντας στα αγαπημένα μας e-shops ώστε να διαλέξουμε online τα πιο κομψά fashion items… αυτά που μας ταιριάζουν και μας αξίζουν, δηλαδή.

Συγχώρησέ μας την αυτοαναφορικότητα αλλά καμιά φορά τη χαρά του να δίνεις και να προσφέρεις δεν είναι κακό να την εξαντλείς και στον εαυτό σου. Δες παρακάτω τα πιο ωραία ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να γιορτάσεις εκείνη την μέρα με ένα κάπως υλικό αλλά πολύ ευχάριστο τρόπο… κάνοντας ένα δώρο σε σένα! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Τα 200 χρόνια από την Επανάσταση ενέπνευσαν το νέο μαντήλι της Hermès

14 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ