Το εμβόλιο του κορονοϊού φέρνει στη μόδα ένα πολύ ιδιαίτερο είδος μπλούζας

Το εμβόλιο του κορονοϊού φέρνει στη μόδα ένα πολύ ιδιαίτερο είδος μπλούζας

Κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, αλλά δεν τη λες και παράλογη.

Η περίεργη καθημερινότητα που έχει φέρει ο κορονοϊός μαζί του φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να βρει τα πατήματά της και να ηρεμήσει με κάποιον τρόπο. Η πανδημία έχει αποτελέσει κάτι σαν παράλληλη πραγματικότητα, την οποία αν κάποιος μας έλεγε παλιά να την κάνουμε εικόνα, το πιο πιθανό είναι να γελούσαμε και να του λέγαμε ότι αυτά αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα είναι αυτά και έτσι πρέπει να πορευτούμε. Οπότε, εστιάζουμε στο τώρα, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μετά και οι μέρες περνάνε η μία μετά την άλλη παρατηρώντας τις εξελίξεις.

Στον τομέα της μόδας τα πράγματα δεν είναι και πολύ διαφορετικά. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι όλα τα μεγάλα γεγονότα διεξήχθησαν online και, φυσικά, ότι αγορές στα μαγαζιά με φυσική παρουσία δεν υφίστανται ως σενάρια, οι δημιουργοί συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται το ταλέντο τους και οι influencers ορίζουν τις τάσεις που θα βλέπουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι ότι το εμβόλιο του κορονοϊού, που συζητιέται όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός, αποτέλεσε την αφορμή για να επιστρέψει στη μόδα ένα πολύ ιδιαίτερο είδος μπλούζας.


Τα cold-shoulder tops, χάρη στην ευγενική χορηγία της Dolly Parton που επέλεξε ένα από αυτά την ώρα που έκανε το εμβόλιο, έχουν βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. Το tweet της έγινε retweeted περισσότερες από 32 χιλιάδες φορές και, κάπως έτσι, το top – σήμα κατατεθέν της άνοιξης και γενικά των μεταβατικών περιόδων βρήκε έναν λόγο να ανασυρθεί από την ντουλάπα.

Δες περισσότερες μεταβατικές εμφανίσεις στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν φοράς αξεσουάρ