Critics’ Choice Awards 2021: Οι πιο καλοντυμένες της χθεσινής βραδιάς

Διονυσία Καλαποθαράκου
Critics’ Choice Awards 2021: Οι πιο καλοντυμένες της χθεσινής βραδιάς

Και το virtual red carpet καλά κρατεί...

Η φετινή τελετή των 26ων Critics’ Choice Awards πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και ήταν μία ακόμα «υβριδική», red carpet διοργάνωση μετά τις Χρυσές Σφαίρες που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Taye Diggs και μερικοί από τους παρουσιαστές βρισκόντουσαν ζωντανά στο The Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα, ενώ οι υποψήφιοι εμφανίζονταν από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο (όπως οι υποψήφιοι των Emmys και Golden Globes εν καιρώ πανδημίας)

Το Netflix είχε λάβει 46 υποψηφιότητες για ταινίες και σε συνδυασμό με τις 26 ακόμα υποψηφιότητες που αφορούσαν τις τηλεοπτικές του παραγωγές, έφτασε χθες το βράδυ να διεκδικεί βραβεία σε 72 κατηγορίες! Αριθμό-ρεκόρ για κάθε στούντιο ή τηλεοπτικό δίκτυο. Το A24 ήταν το δεύτερο στούντιο ταινιών παραγωγής ταινιών με 14 υποψηφιότητες και το Amazon Studios ήταν αρκετά κοντά στη «δεύτερη θέση» με 13. Συνολικά (σειρές και ταινίες) το HBO ήταν το δεύτερο μετά το Netflix με 24 υποψηφιότητες και το Amazon Studios βρέθηκε τρίτο με 18.

https://www.instagram.com/p/CMJnRxQqAo1


Το «Mank», μια ταινία βασισμένη στη ζωή του συν-συγγραφέα του εμβληματικού film, «Citizen Kane», Herman Mankiewicz, οδήγησε την κούρσα με 12 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρώτου ανδρικού ρόλου για τον Gary Oldman και δεύτερου γυναικείου για την Amanda Seyfried ενώ οι σειρές «The Crown» και «Ozark» ήταν πρώτες -αριθμητικά- στη διεκδίκηση βραβείων σε ό,τι αφορά τις σειρές με 6 υποψηφιότητες η καθεμία.

Στη δική μας, όμως, ενδυματολογική gallery -την οποία θα δεις αναλυτικά παρακάτω- οι πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς και οι σχεδιαστές που επέλεξαν να φορέσουν δεν αποτέλεσαν στην πραγματικότητα καμία μεγάλη έκπληξη. Με την Anya Taylor Joy, την Emma Corrin, την Amanda Seyfried και την Vanessa Kirby να κερδίζουν το δικό μας «βραβείο», αυτό το virtual κόκκινο χαλί που η καθεμία «ζούσε» από το σπίτι της ή από κάποιο δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, δεν είχε τίποτα το διαφορετικό από τα προηγούμενα… μόνο «προβλέψεις και φαβορί που επιβεβαιώθηκαν». Enjoy them!
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 boho ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την άνοιξη