Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ τόσο κομψά που συνδυάζονται τέλεια με τις φούστες σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 φούτερ τόσο κομψά που συνδυάζονται τέλεια με τις φούστες σου

Δεν είναι όλα τα sporty ρούχα κατάλληλα μόνο για τον κωδικό #6.

H αείμνηστη Lady D φορούσε το αγαπημένο της λευκό φούτερ με το λογότυπο του Harvard με μαύρο (ή λευκό, ανάλογα τα κέφια) ποδηλατικό κολάν και οι τηλεφακοί των παπαράτσι έπαιρναν φωτιά από την cool εμφάνιση μίας «γαλαζοαίματης» στο κέντρο της πόλης. Αρκετά χρόνια μετά η Jennifer Aniston προκαλούσε την ίδια αναστάτωση περπατώντας στου δρόμους του Los Angeles με γκρι φούτερ, straight jean και τον Brad Pitt στο πλευρό της.

Δεν ξέρουμε αν στη μία περίπτωση έφταιγε η royal καταγωγή και στην άλλη ο ξανθός ηθοποιός, αλλά αυτές οι δύο γυναίκες θεωρούνταν διαχρονικά από τις πιο καλοντυμένες του διεθνούς star system και επιβεβαίωναν τη φήμη τους φορώντας… φούτερ! Τι μας διδάσκει αυτό; Ότι ακόμα και ένα τόσο άνετο και αθλητικό είδος ρούχου μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και να κάνει statement αν φορεθεί με σωστό τρόπο.

Υπάρχουν φούτερ, μονόχρωμα με prints αλλά και με διακριτικό logo, που συνδυάζονται ιδανικά με όλα τα ρούχα που δεν ανήκουν στην sportswear συλλογή. Φούτερ που φοριούνται με mom’s jean, με midi φούστα, με jupe-culotte, ακόμα και πάνω από φόρεμα ή loose παντελόνα. Και αυτά τα «πολυχρηστικά» φούτερ τα βρήκαμε και τα συγκεντρώσαμε για εσένα στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς. Για να κάνεις ένα άνετο και κομψό δώρο στον εαυτό σου, σήμερα 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Χρόνια μας πολλά και καλά ψώνια!
Δες επίσης: Critics’ Choice Awards 2021: Οι πιο καλοντυμένες της χθεσινής βραδιάς