High Heels Squad: 10 ζευγάρια ψηλοτάκουνα για να υποδεχθείς την άνοιξη όπως έκανες προ πανδημίας

Διονυσία Καλαποθαράκου
High Heels Squad: 10 ζευγάρια ψηλοτάκουνα για να υποδεχθείς την άνοιξη όπως έκανες προ πανδημίας

Μπορεί να μην φορέσεις αυτά τα πέδιλα άμεσα, αλλά σίγουρα θα τα βάλεις πολύ στο μέλλον.

Βρισκόμαστε ήδη ένα χρόνο σε on-off lockdown και νιώθουμε λίγο σαν να έχουμε αυτήν την τοξική σχέση με τα μεγάλα διαλείμματα που δεν ξέρουμε αν πρέπει να δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία ή να ολοκληρώσουμε μια και καλή. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι στο χέρι μας η «άρση των περιορισμών» όποτε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να ονειρευόμαστε -και να ψωνίζουμε γι’ αυτήν- τη στιγμή που θα «πετάξουμε» τις παντόφλες και το μόνο ερώτημα που θα μας απασχολεί θα είναι ένα: mules ή chunky ψηλοτάκουνα;

H Marilyn Monroe είχε πει πως «δεν ξέρει ποιος ανακάλυψε τα ψηλοτάκουνα, αλλά οι γυναίκες του οφείλουν πολλά» και είχε απόλυτο δίκαιο. Του οφείλουμε αρχικά την χαρά που εισπράττουμε φορώντας τα και την αυτοπεποίθηση που μας κυριεύει όταν βγαίνουμε πάνω στα chunky δεκάποντά μας από το σπίτι. Και επειδή οι μέρες που έχουμε μείνει μέσα σε αυτό το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά πολλές, οφείλουμε στη ψυχολογία (ίσως και στο στυλ μας) να αυξήσουμε και τους πόντους του τακουνιού μας την πρώτη φορά που θα βγούμε μετά την καραντίνα.

Σαν να λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα η παραμονή σε καραντίνα με το πόσο ψηλά και sexy θα είναι τα νέα μας πέδιλα. Το fashion item με τους πιο πιστούς οπαδούς σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη, ήρθε ο καιρός να ξαναπρωταγωνιστήσει στην γκαρνταρόμπα μας. Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε για εσένα 10 ολοκαίνουργια και super stylish, νέα ζευγάρια παπουτσιών που είναι τάση για τη σεζόν S/S 2021, έχουν ψηλό τακούνι, αλλά ταυτόχρονα είναι και άνετα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Καλά -και αισιόδοξα- ψώνια! «Η άκρη του τούνελ» είναι κοντά!
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 boho ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την άνοιξη