Most Wanted: Tα 5 ριγέ ρούχα και αξεσουάρ για ultra chic εμφανίσεις και την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Most Wanted: Tα 5 ριγέ ρούχα και αξεσουάρ για ultra chic εμφανίσεις και την άνοιξη

Και όταν λέμε ριγέ κομμάτια δεν εννοούμε αποκλειστικά μαρινιέρα.

Aπό τα Breton tees μέχρι τα ριγέ παντελόνια και από τις κλασικές εσπαντρίγιες μέχρι τα σοφιστικέ shirt dresses, τα striped κομμάτια είναι χαρακτηριστικό δείγμα ότι ήρθε το καλοκαίρι! Ένα καλοκαίρι ηλιόλουστο που θυμίζει γαλλική Ριβιέρα, ένα καλοκαίρι που δεν έχει Covid-19 και lockdown, αλλά βόλτες σε chic προβλήτες και διακοπές σε διάσημα τουριστικά θέρετρα. Και ακόμα και αν τώρα, μέσα Μαρτίου, νιώθουμε ότι απέχουμε πολύ από αυτό το καλοκαίρι, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να το πλησιάσουμε λίγο στυλιστικά.

Γι’ αυτό βρήκαμε για εσένα παρακάτω τα πιο hot ρούχα και αξεσουάρ της εποχής για να αποκτήσεις από τώρα και να υιοθετήσεις ένα πιο French look ακόμα και το διάστημα της καραντίνας. Οι κάθετες ρίγες είναι γεγονός πως προσθέτουν πόντους στη σιλουέτα οπότε αν θες να τις υιοθετήσεις, ειδικά σε παντελόνια και φορέματα, φρόντισε βρεις κομμάτια με οριζόντιες γραμμές που ψηλώνουν και δείχνουν πιο λεπτά τα άκρα.

Επίσης φέτος η κλασική μαρινιέρα έρχεται σε ανανεωμένη version με κόκκινες ρίγες αντί για τις κλασικές μπλε και συνδυάζεται ιδανικά με το αγαπημένο σου denim παντελόνι και ένα ζευγάρι κομψές μπαλαρίνες. Στα αξεσουάρ μπορείς να «παίξεις» ελεύθερα με ό,τι είδους ρίγες θες και θα δεις πως έτσι θα προσθέσει εύκολα και απλά ένα girly στοιχείο σε κάθε εμφάνισή σου. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Ξέχνα τα T-Shirts! Αυτό είναι το απόλυτο top της φετινής άνοιξης

Stripes


(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Πλεκτό top attrattivo www.attrattivo.gr, Breton tee COS www.cosstores.com, Παντελόνι 'ALE www.ale.com, Eσπαντρίγιες Tsakiris Mallas www.tsakirismallas.gr, Κορμάκι Sandro www.theoutnet.com