Ξέχνα τα T-Shirts! Αυτό είναι το απόλυτο top της φετινής άνοιξης

Ξέχνα τα T-Shirts! Αυτό είναι το απόλυτο top της φετινής άνοιξης

Το trend που έρχεται για να μείνει.

Διανύουμε μια νέα εποχή και έχουμε ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα οι σχεδιαστές παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Την ίδια ώρα εμείς προσπαθούμε να αντλήσουμε έμπνευση από τις συλλογές τους ώστε να ενσωματώσουμε αργότερα όλα τα μεγάλα trends στα καθημερινά μας looks.

Κοιτώντας προσεκτικά το φωτογραφικό υλικό από τις τρέχουσες καμπάνιες των μεγάλων οίκων, διακρίνουμε ότι φέτος στοχεύουν στην διαχρονικότητα επαναφέροντας στο προσκήνιο παλαιότερα αγαπημένα trends. Είναι γνωστό άλλωστε πως η μόδα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας συναρπάσει. Με λίγα λόγια, το κλειδί της επιτυχίας για αυτή τη σεζόν είναι να επενδύσεις σε στυλ που ταιριάζουν στο προσωπικό σου γούστο και όχι σε πρόσκαιρες τάσεις που θα φορεθούν λίγο και αργότερα θα εξαφανιστούν.

Μια τάση που αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο στα 90's κάνει φέτος δυναμικό comeback. Ο λόγος για τα γυναικεία γιλέκα (waistcoasts), ένα από τα trends που αποθέωσε η Sienna Miller και η Kate Moss τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί παλαιότερα να τα επιλέγαμε σαν extra προσθήκη για το ντύσιμό μας ωστόσο αυτόφέτος φαίνεται να αλλάζει.

Τα waistcoats φοριούνται πλέον σαν top και έρχονται για να αντικαταστήσουν το κλασικό t-shirt, δίνοντας νέα πνοή στο ντύσιμό σου. Μπορούν να φορεθούν με όλα τα αγαπημένα jeans σου, με ψηλόμεσα παντελόνια, φούστες και ό,τι άλλο επιθυμείς και να συνθέσουν στυλάτα outfits που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Δες επίσης: Έξι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στις φούστες αυτήν την άνοιξη

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις πώς φόρεσαν την τάση μερικά από τα πιο κομψά κορίτσια του πλανήτη.

Πηγή κεντρικής: @smythsisters