Αυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα μαγιό για τη φετινή χρονιά

Αυτές είναι οι 5 πιο hot τάσεις στα μαγιό για τη φετινή χρονιά

Τώρα ξέρεις που πρέπει να επενδύσεις.

Διανύουμε έναν από τους ωραιότερους μήνες του έτους ενώ καλωσορίσαμε και επίσημα πια την Ανοιξιάτικη σεζόν. Μπορεί για την ώρα να βρισκόμαστε σε κατ' οίκον περιορισμό ωστόσο οι ηλιόλουστες ημέρες φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν ότι η αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα μπάνια έχει ξεκινήσει.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχίζουμε να ψάχνουμε τα νέα μεγάλα trends της σεζόν, θέλοντας να ενσωματώσουμε στα looks μας όλες τις κυρίαρχες τάσεις. Όσον αφορά το shopping, τα μαγιό βρίσκονται πάντα στην κορυφή της λίστας μας αφού αποτελούν αιώνια αδυναμία των γυναικών.

Η αλήθεια είναι πως ο καιρός δεν είναι ακόμη τόσο ζεστός για να κατευθυνθούμε προς την παραλία αν και αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν τις προηγούμενες ημέρες για ηλιοθεραπεία. Τα μαγιό της νέας σεζόν είναι ο ιδανικός τρόπος για να μπούμε σήμερα έστω και νοερά σε mood διακοπών.

Οι φετινές τάσεις δείχνουν φρέσκες και συναρπαστικές ενώ απαρτίζονται κυρίως από μαλακά υφάσματα, ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και mix n' match κομμάτια, Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις αντικρίσεις όλα τα κυρίαρχα trends δεν θα ξέρεις τι να πρωτοπροσθέσεις στ καλάθι των online αγορών σου.

Δες επίσης: 7 νέοι σχεδιαστές μόδας που πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις το 2021

https://www.instagram.com/p/CEJwR5bhoyY
https://www.instagram.com/p/CDGdReSJTwQ
https://www.instagram.com/p/CJKFyv6B3EY

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις αναλυτικά τα πέντε μεγάλα swimwear trends αυτής της χρονιάς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @camilacoelho

Πηγή φωτογραφιών: @vsswim