Οδηγός Αγοράς: 15 ρούχα στις πιο φωτεινές, ανοιξιάτικες αποχρώσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 ρούχα στις πιο φωτεινές, ανοιξιάτικες αποχρώσεις

Μετά από έναν τόσο μουντό χειμώνα ας βάλουμε λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα... και στη ζωή μας!

Ροζ, λιλά, ιβουάρ, aqua, απαλό κίτρινο, off white, κεραμιδί (αντί για σκούρο καφέ) και φυσικά λαχανί, dove grey και light blue: τα χρώματα της άνοιξης είναι άπειρα, μπορούμε όλα να τα δούμε κρεμασμένα στην ντουλάπα μας και να δώσουμε ένα twist στη μουντή γκαρνταρόμπα (και διάθεση) που έχουμε τους τελευταίους μήνες. Λίγο η καραντίνα, λίγο η τηλεργασία, λίγο το lockdown και η κλειστή εστίαση, μας έχουν κάνει να ξεχνάμε πώς ντυνόμασταν πριν από όλα αυτά και να έχουμε επαναπαυτεί στο τρίπτυχο: φόρμα-φούτερ-αθλητικά.

Η σταδιακή άρση των μέτρων όμως μέσα στο επόμενο διάστημα μας κάνει να πιστεύουμε πως θα επανέλθουμε σύντομα σε μία «κανονικότητα» και σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά μας, αλλά και σε ό,τι αφορά τις ενδυματολογικές μας συνήθειες. Γιατί, ναι… την άνοιξη είχαμε συνηθίσει να φοράμε floral και παστέλ αποχρώσεις και να βάζουμε για λίγο στην άκρη τα μαύρα ρούχα για χάρη των φωτεινών, spring colors!

Και σε αυτήν την «άτυπη», στυλιστική συνήθεια θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε μέσα από αυτόν τον Οδηγό Αγοράς. Παρακάτω θα βρεις τα 15 πιο κομψά, πιο χρωματιστά και πιο «so hot right now» ρούχα που κυκλοφορούν «εκεί έξω», στα αγαπημένα μας e-shops. Διάλεξε ποιο (ή ποια, ας κακομάθουμε λίγο τον εαυτό μας!) σου ταιριάζει και κάν΄το δικό σου τώρα online, πριν ανοίξουν τα καταστήματα. Η «άνοιξη δεν μπορεί να περιμένει»… το ίδιο και τα ψώνια μας!
Δες επίσης: 10 κολάν που θα σου χαρίσουν άνεση και ακαταμάχητο στυλ αυτήν την περίοδο