Επτά στυλ φορεμάτων που θα βλέπουμε παντού φέτος και αξίζει να φορέσουμε

Επτά στυλ φορεμάτων που θα βλέπουμε παντού φέτος και αξίζει να φορέσουμε

Για υπέροχες all day εμφανίσεις.

Ο Μάρτιος εκτός από πρώτος μήνας της Άνοιξης, αποτελεί ιδανική περίοδος επανεξέτασης και ανανέωσης της γκαρνταρόμπας αρκετών γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε νέα σεζόν, όλες φροντίζουμε να κάνουμε μια mini τακτοποίηση ώστε να δούμε τι λείπει από την ντουλάπα μας, τι δεν φοράμε πια και σε τι σκοπεύουμε να επενδύσουμε το προσεχές διάστημα.

Η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή για την εποχή και εμείς στον ελεύθερό μας χρόνο απολαμβάνουμε τις βόλτες στη φύση. Τα άνετα και cozy ρούχα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας εν μέσω lockdown. Ωστόσο ήρθε η στιγμή να προσθέσουμε χρώμα, στυλ και girly χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας και να σπάσουμε για λίγο την ενδυματολογική ρουτίνα που επικρατεί αυτό τον καιρό.

Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν από τα πιο αγαπημένα items του ωραίου φύλου. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού προσφέρουν άνεση, τονίζουν τη θηλυκότητά μας και μας χαρίζουν στυλάτα outfits. Μπορεί τα trends να αλλάζουν κάθε σεζόν, υπάρχουν όμως κάποια must-have που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου. Το little black dress, ένα λευκό φόρεμα και το denim dress θα έχουν πάντα μία θέση στην ντουλάπα κάθε κομψής γυναίκας. Ας δούμε όμως τώρα τι θα μας απασχολήσει έντονα και θα φορεθεί όσο τίποτα άλλο την φετινή Άνοιξη.

Δες επίσης: Έξι τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλες το επόμενο φθινόπωρο

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις ποιες είναι οι 6 πιο hot τάσεις στα φορέματα για αυτή τη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/B7lb1_wIII_
https://www.instagram.com/p/CMNEfMYBjCY

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doses_of_style