Έξι τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλες το επόμενο φθινόπωρο

Sabine Camhi
Έξι τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλες το επόμενο φθινόπωρο

Όλα τα fashion trends που θα πρωταγωνιστήσουν στα looks της σεζόν F/W 2021.

Οι συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να μας τονώσει τη ψυχολογία. Υπάρχουν φωτεινά κομμάτια στις νέες συλλογές κάθε σχεδιαστή, για παράδειγμα, ένα μεταλλικό φόρεμα ή μπότες διακοσμημένες με πούλιες (όπως είδαμε στη Victoria Beckham). Αυτά τα κομμάτια όμως μπορούν να φορεθούν, αφού βρίσκονται μεταξύ πλεκτών σετ από φούστες ή oversize γιλέκα που μπορείς να κάνεις layer.

Εάν είσαι λάτρης της μόδας και σου αρέσει το mix & match, θα διασκεδάσεις ενσωματώνοντας τα co-ord sets του φθινοπώρου στην γκαρνταρόμπα σου. Έχεις την επιλογή να κρατήσεις τα μοτίβα σταθερά από πάνω μέχρι κάτω, αλλά να αλλάξεις τον συνδυασμό χρωμάτων ή απλά να φορέσεις ένα κλασικό μοτίβο. Εάν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή σου πλευρά, θα υπάρχουν πολλά σχέδια με cutouts που μπορείς να διαλέξεις, αποκαλυπτικά όσο πρέπει και αρκετά άνετα (σκέψου ένα ζιβαγκο με cutouts ή φούτερ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη).

Τέλος, αν θες να συνεχίσεις να φοράς το παλτό σου μόλις μπεις κάπου, επίλεξε ένα καπιτονέ σακάκι για να φοράς από μέσα, που συνδυάζεται άψογα με το υπόλοιπο outfit σου. Φαίνεται πως οι σχεδιαστές έχουν διαβάσει το μυαλό μας και ξέρουν πως αν πρόκειται να επενδύσουμε σε νέα ρούχα, θέλουμε να τα αισθανόμαστε πως αυτά είναι ξεχωριστά και τα παρακάτω έξι trends είναι ακριβώς αυτό. Συνέχισε στην gallery παραπάνω για να απολαύσεις κάθε look.

Δες επίσης: Επτά outfits για αυτήν τη μεταβατική περίοδο για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ