Τhe Trend Spotter: Βρήκαμε τα 10 πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ για τη φετινή σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τhe Trend Spotter: Βρήκαμε τα 10 πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ για τη φετινή σεζόν

Βρίσκονται όλα στα καταστήματα του Golden Hall και ανυπομονούμε να τα δούμε, να τα δοκιμάσουμε και να τα αποκτήσουμε.

H άνοιξη είναι εξ ορισμού μία εποχή «ανοιχτή» σε νέα πράγματα, σε νέα ξεκινήματα και νέες καταστάσεις. Ετυμολογείται από το αρχαίο ρήμα ἀνοίγνυμι ή ἀνοίγω, οπότε σημαίνει και κυριολεκτικά το «άνοιγμα» και φέρνει μαζί της έναν ανανεωτικό αέρα στη διάθεση αλλά και στην γκαρνταρόμπα μας. Για το πρώτο αρκεί να βγούμε για έναν περίπατο στον ήλιο, να ακούσουμε το αγαπημένο μας συγκρότημα στο Spotify, να παίξουμε με τον σκύλο μας στον κήπο ή να πιούμε καφέ στο χέρι με τις κολλητές μας περπατώντας το απόγευμα. Για το δεύτερο πρέπει μόνο να φανούμε λίγο πιο υπομονετικές ακόμα και να περιμένουμε να ανοίξουν τα αγαπημένα μας καταστήματα μέσα στο Golden Hall, ώστε επιτέλους να αποκτήσουμε τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ που θα φοράμε μία ζωή. Μέχρι τότε όμως, κάνουμε digital window shopping στο House of Style του Golden Hall και επιλέγουμε όλα όσα θα κάνουμε δικά μας μόλις ανοίξει και πάλι!

Διαχρονικά jackets, πρακτικά sneakers, all season φορέματα με λεπτά τιραντάκια, λαμπερά κοσμήματα και σοφιστικέ tote bags σε άκρως ανοιξιάτικες αποχρώσεις, μπορούν σε λίγο καιρό να γίνουν δικά σου. Αρκεί μόνο μία διαδικτυακή βόλτα στο site του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου για μια περιήγηση σε όλα τα brands που φιλοξενούνται σε αυτό και εμείς έχουμε αγαπήσει και ξεχωρίσει τόσα χρόνια τώρα.

Το «άνοιγμα» σε αυτήν την περίπτωση είναι διπλής σημασίας, αφορά και την άνοιξη αυτή καθαυτή και την τάση μας να ανανεωθούμε, να αισιοδοξήσουμε και να κοιτάξουμε με θετική ματιά το μέλλον, αλλά και το κυριολεκτικό «άνοιγμα» των καταστημάτων για να κάνουμε επιτέλους το shopping therapy που τόσο έχει λείψει σε εμάς, αλλά και στην ντουλάπα μας.

Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα δέκα must have ρούχα και αξεσουάρ, όλα από το Golden Hall, για να τα κάνεις δικά σου μόλις ανοίξει και να προσθέσεις αρκετές δόσεις εκλεπτυσμένης κομψότητας και διαχρονικότητας στην γκαρνταρόμπα σου. Καλά Ψώνια #soon

tommy hilfiger

#1 Slip dress

Tartan slip dress, 103 Ευρώ, Tommy Hilfiger, Golden Hall (Ισόγειο)

moncleur

#2 Mπουφάν

Μπουφάν, Moncler, 1.745 Eυρώ, Attica, Golden Hall (Ισόγειο, Πρώτος Όροφος)

hogan

#3 Sneaker

Sneaker, Hogan, 298 Eυρώ, Kalogirou, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

celia kritharioti

#4 Μαύρο φόρεμα

Σατέν φόρεμα, 5226 Celia Kritharioti, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

love boutique

#5 Κόκκινη τσάντα

Τσάντα «Anastasia» από τεχνητό δέρμα σε κόκκινο χρώμα από τη συλλογή Cambridge της Paul's Boutique, 69 Eυρώ, Love Boutique, Golden Hall (Ισόγειο)

salvatore ferraggamo

#6 Crossbody τσάντα

Δερμάτινη τσάντα σε baby blue χρώμα που φοριέται πλαγιαστά στο σώμα, 477 Eυρώ, Salvatore Ferragamo, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

oxette

#7 Ρολόι

Ρολόι Lexington, 112 Ευρώ, Οxette, Golden Hall (Ισόγειο)

links of london

#8 Σκουλαρίκια

Orbs ασημένια σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, 147 Ευρώ, Links of London, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

liana vouraki

#9 Μενταγιόν

Μενταγιόν «Greek Treasures» από χρυσό 18 καρατίων με ζαφείρια, μπριγιάν και πέρλα, Liana Vourakis, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

falconeri

#10 Mπλούζα από κασμίρι

Μακρυμάνικη μπλούζα από ultralight κασμίρι με ντεγκραντέ εφέ κρεμ και κόκκινου χρώματος, 249 Ευρώ, Falconeri, Golden Hall (Ισόγειο)