Οδηγός Αγοράς: 10 floral φορέματα που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς και το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 floral φορέματα που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς και το καλοκαίρι

Με διακριτικά liberty prints ή μεγάλα μοτίβα με λουλούδια, αυτά τα φουστάνια θα κλέψουν την καρδιά σου!

Αν ένα ρούχο είναι συνώνυμο στο μυαλό σου με μία εμφάνιση σε ανοιξιάτικο event, αυτό είναι το maxi, floral φόρεμα. Επειδή, όμως, αφενός τώρα events δεν γίνονται και αφετέρου δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός λόγος να περιορίζεις αυτό το κομμάτι μόνο μέσα σε τέτοιες «επίσημες» περιστάσεις, εμείς σου δείχνουν παρακάτω κάποια πιο casual maxi dresses –πάντα σε λουλουδάτο μοτίβο!- για να τα φοράς όλη την ημέρα αυτούς τους ηλιόλουστους μήνες. Επίσης σου δείχνουμε και μερικά mini και midi για πιο cool grunge outfits.

Κομμάτια που μπορείς να συνδυάσεις με cowboy boots, biker μποτάκια και φυσικά τα sneakers σου και να πας περίπατο στους δρόμους της πόλης. Που μπορείς να φορέσεις ακόμα και πάνω από το jean σου -αν θες να κάνεις layering όπως οι Σκανδιναβές Influencers- και να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ με ανανεωμένη διάθεση. Αλλά και φορέματα που μπορείς να φορέσεις με μπαλαρίνες ή mules στο γραφείο, αν δεν είσαι σε καθεστώς τηλεργασίας, και να δημιουργήσεις ένα πιο χαλαρό office look δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών.

Στον Οδηγό Αγοράς μας παρακάτω θα βρεις τα 10 πιο αγαπημένα μας φορέματα με floral prints που μπορείς να αποκτήσεις τώρα online και να φοράς και την επόμενη, καλοκαιρινή σεζόν με τα σανδάλια σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και… Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φαρδιά παντελόνια που κολακεύουν κάθε γυναίκα