Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο πιο πολύ δικαιώνονται τα fluffy slippers

Διονυσία Καλαποθαράκου
Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο πιο πολύ δικαιώνονται τα fluffy slippers

Oι χνουδωτές παντόφλες που τον χειμώνα κοιτούσαμε όλες προβληματισμένες, πλέον δεν βγαίνουν από τα πόδια μας. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!

Μετά τα «ugly sandals» με velcro κουμπώματα και τις τρακτερωτές σόλες, περάσαμε φέτος τον χειμώνα σε ένα άλλο είδος «άσχημων φλατ παπουτσιών»: στις «χνουδωτές παντόφλες» (aka fluffy slippers). Όταν τις είδαμε πρώτη φόρα εκεί προς τα τέλη του φθινοπώρου μας φάνηκαν σίγουρα πιο χαριτωμένες από τα «καλοκαιρινά αδερφάκια τους» αλλά εξίσου «περίεργες». Είναι γούνινες (από faux fur πάντα!) αλλά είναι και ανοιχτές. Πώς φοριέται ένα τέτοιο στυλ παπουτσιού ακόμα και μέσα στο σπίτι; Με κάλτσες; Δεν είναι εντελώς άκομψο αυτό;

https://www.instagram.com/p/CLY5GOmBb8Q

Όλες αυτές οι ερωτήσεις στριφογύριζαν στο μυαλό μας όσο το screen style γινόταν το νέο street style και εμείς μαθαίναμε να φροντίζουμε το στυλ μας για να εμφανιστούμε στην οθόνη του υπολογιστή μας και όχι για να βγούμε για πότο, για ψώνια ακόμα και για να πάμε στο γραφείο. Θα σκεφτείς πως δεν έχει και πολύ σημασία το τι φοράω στα πόδια μου όσο κάνω meeting στο Zoom αλλά και όμως έχει. Καλά τα σκουλαρίκια, το ελαφρύ μακιγιάζ και τα πουκάμισα, αλλά αν κάποια στιγμή πρέπει να σηκωθείς από το τραπέζι (ε συγνώμη, το «γραφείο» σου) τότε θα είναι αρκετά άβολο να φοράς από κάτω τις oversized παντόφλες με τον Snoopy.

Tα fluffy slippers είναι hot trend τόσο για μέσα στο σπίτι, όσο και για έξω από αυτό τώρα που ανοίγει ο καιρός και δεν χρειάζεται να τα φοράς με κάλτσες σαν τουρίστας στην Αθήνα τον Απρίλιο, αλλά μόνο με το αγαπημένο σου φαρδύ jean και ένα κομψό top/T-Shirt/φούτερ, από πάνω. Είναι δηλαδή μία αγορά που συνδυάζει την άνεση με το coolness και σίγουρα δεν θα πάει χαμένη είτε είμαστε είτε δεν είμαστε σε καραντίνα.

Στην παρακάτω gallery βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα σχέδια της αγοράς για να υιοθετήσεις το trend άμεσα και να σηκώνεσαι πλέον με αυτοπεποίθηση από την καρέκλα ακόμα και να μιλάς στο Teams με τη μισή εταιρία. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Όλες οι τάσεις στα κοσμήματα από τις συλλογές των οίκων για τη σεζόν F/W 2021