Δέκα σχεδιαστές που επέλεξαν εκκεντρικά θέματα στις επιδείξεις μόδας τους

Sabine Camhi
Δέκα σχεδιαστές που επέλεξαν εκκεντρικά θέματα στις επιδείξεις μόδας τους

Δες τους δέκα οίκους μόδας που δικαιωματικά ξεχώρισαν μέσα από τη θεματολογία τους!

Οι Εβδομάδες Μόδας υπήρξαν πηγή απόδρασης και «φως στην άκρη του τούνελ» για πολλές από εμάς. Για όσους βρίσκονται στον κλάδο, η παρουσίαση των νέων συλλογών και τάσεων στην πασαρέλα (ή μέσω ψηφιακής παρουσίασης) αρκεί για να στρέψουμε την προσοχή μας στο μέλλον. Ωστόσο, για όσες χρειάζονται ακόμα έναν λόγο για να βρουν αυτοπεποίθηση και ελπίδα από τους σχεδιαστές μόδας και την δημιουργικότητά τους, μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στα θέματα των επιδείξεων.

Αυτήν τη σεζόν συγκεκριμένα, είδαμε τους σχεδιαστές να συνοδεύουν ττις χειμωνιάτικες αλλά και τις ανοιξιάτικες συλλογές τους με διακριτικά μηνύματα με στόχο να μας ανεβάσουν τη διάθεση ή τουλάχιστον να μας κάνουν να ξεφύγουμε από την πεζή καθημερινότητα. Και, ευτυχώς για εμάς, οι δημιουργικοί αυτοί σχεδιαστές ήταν πρόθυμοι να ανοιχτούν και να μιλήσουν για την έμπνευση που αισθάνθηκαν.


https://www.instagram.com/p/CLsVTTggKCP

Τα lookbooks τους δεν μας προκαλούν μόνο να παρατηρήσουμε τα ρούχα, αλλά μας προκαλούν να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας και να εισέλθουμε σε έναν φαντασιακό κόσμο. Από το φιλόξενο και άνετο σπίτι του οίκου Staud, μέχρι και την κατασκήνωση του οίκου Tibi, συνέχισε παρακάτω σε ένα νέο ταξίδι αυτοανακάλυψης καθώς οραματίζεσαι τον εαυτό σου ντυμένη έτσι, σε μια διαφορετική χρονική στιγμή από αυτήν που βιώνουμε.

Δες επίσης: Έξι τρόποι για να φορέσεις τα thong jeans και να δείχνεις κομψή φέτος την άνοιξη