Έξι τρόποι για να φορέσεις τα thong jeans και να δείχνεις κομψή φέτος την άνοιξη

Sabine Camhi
Έξι τρόποι για να φορέσεις τα thong jeans και να δείχνεις κομψή φέτος την άνοιξη

Με αυτήν την cut-out λεπτομέρεια θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Παρόλο που η άνεση έπαιξε πρωταρχικό ρόλο τους τελευταίους μήνες όσον αφορά τις ενδυματολογικές μας επιλογές, οι κορυφαίες τάσεις της μόδας του 2021, φαίνονται να είναι οτιδήποτε άλλο από άνετες. Ίσως όλες αυτές οι φόρμες και τα oversized κομμάτια που φορούσαμε συνεχώς το 2020 μας έκαναν να τα βαρεθούμε, και δεν μπορούσαμε παρά να λαχταρούμε τα σέξι chic looks, που δείχνουν λίγο δέρμα.

Ωστόσο, παρόλο που δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα pully tops και το upside-down bikini (ή αλλιώς ανάποδο μπικίνι), μια τάση που πέρασε απαρατήρητη πριν από περίπου τρία χρόνια, αλλά σήμερα γνωρίζει μεγάλες δόξες, υπάρχει μια τάση που ομολογουμένως ακόμα εξετάζουμε: τα thong jeans. Αυτά τα αμφιλεγόμενα παντελόνια εμφανίστηκαν την δεκαετία του 2000, και παρόλο που τείνουν να είναι ψηλοκάβαλα (ένα πλεονέκτημα!), περιλαμβάνουν ένα μικρό cut out ακριβώς πάνω στον γοφό, δημιουργώντας έτσι ένα thong-like look.

Αρχικά, νιώσαμε λίγο νοσταλγία, αφού θυμηθήκαμε μια περίεργη εποχή στην ιστορία της μόδας, όταν το πετσετέ ύφασμα και οι αλυσίδες για την κοιλιά ήταν wardrobe staples. Αλλά, λαμβάνοντας υπόψη μας ότι ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε layer τα φορέματά μας πάνω από παντελόνια, γιατί να μην το δοκιμάσουμε και αυτό; Άλλωστε, είμαστε πάντα έτοιμες να δοκιμάσουμε καινούργια denim styles, και αυτή η επιπλέον λεπτομέρεια σίγουρα θα κάνει τα outfits μας πιο ενδιαφέροντα.

Ρίξε λοιπόν παρακάτω μια ματιά σε μερικά thong jeans outfits παρακάτω (καθώς και μερικά thong pants και thongs skirts).

Δες επίσης: Επτά φιλικά προς το περιβάλλον denim brands για να κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο «βιώσιμες»