Οδηγός Αγοράς: 15 ζευγάρια παπούτσια που είναι ιδανικά γι' αυτόν τον καιρό

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 ζευγάρια παπούτσια που είναι ιδανικά γι' αυτόν τον καιρό

Όσο σκέφτεσαι τι να φορέσεις αυτό το μεταβατικό διάστημα που οδεύουμε σε υψηλότερες θερμοκρασίες... εμείς σου βρήκαμε την απάντηση!

21 Μαρτίου, στην εαρινή ισημερία, μπαίνουμε και επισήμως στην άνοιξη. Η ημέρα μεγαλώνει, ο καιρός φτιάχνει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η γκαρνταρόμπα μας ακολουθεί αυτούς τους ρυθμούς ανανέωσης και αλλαγής που παρατηρούμε και στη φύση γύρω μας. Κοινώς «δεν ανθίζουν μόνο τα λουλουδάκια», όπως μας έλεγαν στο νήπιο, αλλά μαζί τους «ξαναγεννιόμαστε» και εμείς. Στυλιστικά, μιλώντας πάντα!

papoutsia

Αφήνουμε στην άκρη τα βαριά παλτό, τα χοντρά πουλόβερ, τις δερμάτινες μπότες και τα καλσόν και υποδεχόμαστε τη νέα εποχή με νέο look, πιο πολύχρωμα και πιο ελαφριά ρούχα. Επίσης η φετινή άνοιξη έχει ένα πραγματικό ξεχωριστό χαρακτηριστικό: συμπίπτει χρονικά με τη χαλάρωση των μέτρων του lockdown. Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε επανέλθει σε μία μορφή «κανονικότητας». Ίσως έχουμε επιστρέψει και στο γραφείο ή έχει ανοίξει μέρος της εστίασης και μπορούμε να βγούμε από το σπίτι και για κάποιο άλλο λόγο εκτός από περίπατο και ψώνια στο super market.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμες από τώρα για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν και να αποκτήσουμε τα κατάλληλα ζευγάρια παπούτσια για να κάνουμε το άλμα (#diplis) από τον χειμώνα στην άνοιξη. Mules, ψηλοτάκουνα πέδιλα, power flats, sneakers, cowboy boots αλλά και εσπαντρίγιες, θα μας βοηθήσουν να ντυθούμε σωστά και στυλάτα αυτήν τη μεταβατική εποχή και σε αυτόν τον Οδηγό Αγοράς θα βρεις όλα τα παραπάνω είδη υπόδησης. Διάλεξε ποιο ταιριάζει στον τρόπο που ντύνεσαι και κάν’ το δικό σου τώρα! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Μία αέρινη collection ρούχων συμπυκνώνει ιστορία και παράδοση πίσω από τα κομψά σχέδιά της