6 χρώματα που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τους fashion experts

6 χρώματα που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τους fashion experts

Τα μεγαλύτερα colour trends απευθείας από το Ινστιτούτο της Pantone.

Οδεύοντας προς τον δεύτερο μήνα της φετινής Άνοιξης μπορούμε να πούμε με σιγουριά πια πως τα ρούχα μας φέρουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ανανέωσης. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη σε καραντίνα ωστόσο η νέα σεζόν αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να προσθέσουμε χρώμα και θετικά vibes στο ντύσιμό μας.

Με γνώμονα όσα είδαμε στην ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας, είναι βέβαιο πως πολλές νέες τάσεις έρχονται δυναμικά αυτή τη χρονιά. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές δημιούργησαν ρούχα για κάθε στυλ, γούστο και budget ώστε να ικανοποιηθεί ακόμη και το πιο απαιτητικό αγοραστικό κοινό. Η περίοδος της άνοιξης είναι ταυτισμένη με παστέλ αποχρώσεις, φωτεινά χρώματα και ανάλαφρες, αέρινες σιλουέτες.

Το Ινστιτούτο της Pantone (μία εταιρεία γνωστή για το Color Matching System, ένα σύστημα που βοηθάει στην ταυτοποίηση και στο matching των χρωμάτων σε κάθε τομέα -graphic design, fashion design, product design, έντυπο-) μοιράστηκε τα πιο δημοφιλή χρώματα για την φετινή άνοιξη, τα οποία έχουμε ήδη εντοπίσει σε όλες τις συλλογές των οίκων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

«Αυτή την περίοδο βλέπουμε χρώματα που θα μας δώσουν μια άμεση ανανέωση και μεγάλη δόση ενέργειας», δηλώνει χαρακτηριστικά η Executive Director του Pantone Colour Institute, Leatrice Eiseman. Παρακάτω, θα βρεις έξι χρώματα (συμπεριλαμβανομένου του χρώματος της χρονιάς) που αναμένεται να συναντάς παντού αυτή τη σεζόν.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα must have παπούτσια από τη συνεργασία Ugg x Molly Goddard

https://www.instagram.com/p/CMKZE-6AWvI

Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις όλα τα χρώματα που πρέπει να φορέσεις αυτή την άνοιξη για stylish εμφανίσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @pantone