Ένας Οδηγός Αγοράς με fashion items που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την 25η Μαρτίου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένας Οδηγός Αγοράς με fashion items που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την 25η Μαρτίου

Φέτος είναι η επέτειος των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και τα αγαπημένα μας fashion brands είπαν να το »γιορτάσουν» με έναν πολύ κομψό τρόπο...

H φετινή 25η Μαρτίου είναι μία πολύ ιδιαίτερη επέτειος για εμάς και δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι είναι η Εθνική μας, αλλά και στο ότι φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και αυτό είναι μία διπλή εστία εορτασμών και υπερηφάνειας. Διάφορα fashion και design brands, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (βλέπε Hermes), προσπάθησαν με τον δικό τους τρόπο να τιμήσουν αυτήν την ξεχωριστή Πέμπτη για τον Ελληνισμό και το αποτέλεσμα της «προσπάθειάς τους» θα το δεις στην παρακάτω gallery.

Συλλεκτικά φουλάρια, δαχτυλίδια, τσάντες custom made κολιέ, κεριά και ολόκληρες συλλογές καλοκαιρινών ρούχων, εμπνευσμένες από την Εθνική μας Επέτειο και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, παρουσιάζονται σε έναν ιδιότυπο Οδηγό Αγοράς, που δεν ξέρουμε να θα σε οδηγήσει τόσο στο να κάνεις shopping, όσο θα σου δείξει πόσο δημιουργικά και κομψά μπορούν να αξιοποιηθούν τα χρώματα της γαλανόλευκης, οι στίχοι του εθνικού μας ποιητή, Διονύσιου Σολωμού, αλλά και πολιτισμικά στοιχεία από διάφορες παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας.

Ποτέ ξανά μία Εθνική Εορτή δεν είχε αξιοποιηθεί τόσο μαζικά σε σχεδιαστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο και αυτό μας διδάσκει πως η μόδα μπορεί να αποδώσει όλα τα νοήματα, όσο πολυσύνθετα και βαθιά και αν είναι για ένα κράτος και την ιστορία του.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου για να δεις την άνοιξη με άλλο μάτι

DPG Network